Nejde se připojit na VPS....

Poradna při řešení nejrůznějších problémů spojených s provozem virtuálních serverů.
Zamčeno
TestBoy

Nejde se připojit na VPS....

Příspěvek od TestBoy »

Dobrý den, mám uvás účet a nejde se mi připojit na účet přez SSH a FTP k tomu mi tam běží hosting a ani doména mi nechce načíst na DNS : 77.93.202.48.
V administraci mi píše že běží ale nejde se mi připojit. + k tomu mám na tom účtě eště jeden VPS server s IP : 77.93.202.179 a ten mi nechce ani naskočit dám pustit a pořád to píše "stopped" už asi měsíc si na tom lámu hlavu... Mám na tom 77.93.202.179 i dost důležité věci které sem si tam dal a teť je musím shánět znova ... :-( .... Pls o každou podporu..
4smart.cz
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde se připojit na VPS....

Příspěvek od 4smart.cz »

Dobrý den,

Jste v pořadí, problém vyřešíme.

J.M.
4smart.cz
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde se připojit na VPS....

Příspěvek od 4smart.cz »

Dobrý den.

První zmiňovaný VPS s IP adresou .48 na konci má problémy s pamětí a také má velmi velké nároky na počet souborů otevřených současně (> 2000 souborů).
Doporučuji optimalizovat implementaci a pracovat s méně soubory je-li to možné. Příliž velký počet současně otevřených souborů má za následek
zhoršování odezvy VPS i jiných uživatelů. Limit jsem vám dočasně nepatrně navýšil.
Problém s nedostatkem RAM jsem vyřešil tak, že jsem vám rozšířil možnosti ve www rozhraní pro přidělování RAM tomuto VPS.
Můžete mu tedy nyní přidělit více paměti.
Po navýšení RAM doporučuji VPS restartovat.

Problém s druhým jmenovaným VPS (s IP adresou .179 na konci) jsem nezaznamenal. Dle interních záznamů se virtuální stroj chová korektně.

Ověřil jsem také, že na obou vašich VPS vám běží SSH.

Pozn.:
Doporučuji spíše uvádět ID vašich VPS místo IP adres. Je to pro Vás diskrétnější přístup.

J.M.
Zamčeno