Dobrý deň,
riešim problém, nemôžem sa pripojiť k Odoriku prostredníctvom aplikácie CSipSimple, ktorú mám nainštalovanú na svojom telefóne (HTC Desire S). Pri spustení aplikácie najprv prebieha prihlasovanie, potom sa zobrazí chybová hláška Error while registering - Request Timeout.
Tento problém sa však neobjavuje vždy, raz sa mi podarilo prostredníctvom verejného WiFi pripojiť a bolo možné telefonovať, na domácej WiFi sieti a takisto na WiFi sieti v práci sa prihlásiť nemôžem a zobrazuje sa spomínaná chybová hláška.
Ďakujem za pomoc.
Error while registering - CSipSimple
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Error while registering - CSipSimple
Timeout znamená, že se registrační paket nevrátil, podobně jako kdyby nešel vůbec internet.
Doporučuji zkusit změnit porty. Jak lokální (defaultní je 5060 můžete tam dát libovolné číslo třeba 53154) tak u nás na serveru, kde defaultní je 5060 funguje též 443 a 6688. Také bych zkusil změnit UDP na TCP.
Přihlášení dosáhnete celkem určitě. Otázka jen je, jestli budete slyšet.
Doporučuji zkusit změnit porty. Jak lokální (defaultní je 5060 můžete tam dát libovolné číslo třeba 53154) tak u nás na serveru, kde defaultní je 5060 funguje též 443 a 6688. Také bych zkusil změnit UDP na TCP.
Přihlášení dosáhnete celkem určitě. Otázka jen je, jestli budete slyšet.
Mám podobný problém. Mám Siemens Gigaset C610 IP, který je připojen kabelem k domácímu routru a funguje bezproblému. Pokud se chci připojit mobilem přes wifi na stejném routru, tak při registraci v programu CSipSimple dostávám chybovou hlášku "Chyba při registraci - Request Timeout". Tu stejnou hlášku mě to dá, pokud se připojuji přes datovou SIMku. Poradíte? Dík.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Registration timeout znamená, že program csipsimple nedostal od našeho serveru žádnou odpověď. Obecně to může být ze dvou důvodů. A to internet nefunguje, nebo paket požral po cestě nějaký firewall, a nebo csipsimple zasílá paket špatně, takže jej naše proxy považuje za útočníka odmítá se s ním bavit.Petr-II píše:Mám podobný problém. Mám Siemens Gigaset C610 IP, který je připojen kabelem k domácímu routru a funguje bezproblému. Pokud se chci připojit mobilem přes wifi na stejném routru, tak při registraci v programu CSipSimple dostávám chybovou hlášku "Chyba při registraci - Request Timeout". Tu stejnou hlášku mě to dá, pokud se připojuji přes datovou SIMku. Poradíte? Dík.
Vyřešeno.
U nás se nepřihlašuje nomadickým nebo geografickým číslem ale vždy číslem linky. Hodně lidí dělá chybu právě v tomto. A heslo je jiné, než kterým se přihlašujete na web (poslední část pinu)
Vzhledem k tomu, že Vám to nefunguje ani přes 3G, vypadá to spíše na druhou možnost.
Ano, máte pravdu. Dělal jsem tu "většinovou" chybu.
A zde mě taky dokážete poradit http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f= ... 766#p13766 ? Děkuji.
A zde mě taky dokážete poradit http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f= ... 766#p13766 ? Děkuji.