Měl bych k aplikaci jednu připomínku. Nevím, jak na jiných telefonech, ale když jí pustím na svém HTC One V, tak hned ve výchozím stavu, tzn. když je kurzor v okénku na zadání čísla, tak se zobrazí přes podstatnou část displeje virtuální klávesnice. A díky ní vůbec není vidět tlačítko "Vybrat kontakt". Ale vlastně ani "Zpětné volání". Když jsem aplikaci ze začátku používal, tak jsem si myslel, že ani neumí vzít číslo uložené v telefonním seznamu - místo toho jsem šel do telefonního seznamu ručně, tam našel volanou osobu, zkopíroval si číslo (nebo se ho snažil si zapamatovat

a pak se přepnul zpátky do aplikace, abych ho tam zadal. Callback se naštěstí spustil i tím, když se po zadání čísla na virtuální klávesnici dalo něco jako Enter (taková ta lomená šipka). Na virtuální klávesnici navíc v danou chvíli není žádná "klávesa", kterou by klávesnice šla schovat (a něco takového normálně Android umí).
Nešlo by s tímto něco udělat? Třeba bych okénko s kreditem dal raději někam dolů. Nebo ten 4bodový návod nahoře by nemusel nutně zabírat celé 4 řádky... Nebo by také mohl být raději dole... Prostě nejdůležitější věci nechť jsou nejvíc nahoře... Ten návod asi opravdu nebudu pokaždé číst - ten se může zobrazovat třeba jen při prvním spuštění, nebo být někde v menu...