Snizeni cen?

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Jan Telefonista

Snizeni cen?

Příspěvek od Jan Telefonista »

Dobry den, budete snizovat cenu volani? Pri soucasnych cenach volani z mobilu se mi voip uz nevyplati ani pri volani na pevnou :? Vsiml jsem si, ze nejmenovana konkurence uz ceny snizila, ale ani tak to neni nejak zajimave. Ne, ze by hrozilo, ze bych nekdy presel s pevnou od odoriku kamkoliv jinam, odorik mam kvuli konfortu a abych si nepral do hlavy ty watty, co mobil vysila, ale bojim se, ze driv ci pozdejs zvitezi cena i lenost :cry:
MaT

Re: Snizeni cen?

Příspěvek od MaT »

No a pravdou také je, že se teď nedávno snižovaly ceny terminačních poplatků do mobilních sítí, při předchozích snižováních na to obvykle Odorik reagoval celkem rychle...

Ona i ta 1 Kč za minutu je výborná cena, ale i tak by mě docela zajímalo, jestli zůstane, nebo se někdy výhledově bude také snižovat...
Kabek

Příspěvek od Kabek »

smazáno
Naposledy upravil(a) Kabek dne pát 12. črc 2013 17:49:38, celkem upraveno 2 x.
paty07

Příspěvek od paty07 »

Já předpokládám, že kompletní změna ceníku nastane při vstupu odorika na pole virtuálů. Jak odorik předeslal nějak kolem 15.7. by to mělo být.
ViR

Příspěvek od ViR »

paty07 píše:Já předpokládám, že kompletní změna ceníku nastane při vstupu odorika na pole virtuálů. Jak odorik předeslal nějak kolem 15.7. by to mělo být.
Tak tak :-). Můj názor je obdobný. A důvod, proč není nic konkrétního zatím uveřejněno, celkem chápu.
MaT

Příspěvek od MaT »

Ale jo, taky jsem to pochopil tak, že se asi před tím 15. červencem nic nedozvíme... Ale trochu mě to mrzí - co když třeba už dopředu tuším, že nabídka Odorika jako virtuálního mobilního operátora pro mě nebude zajímavá, protože data budou stát za houby (malý FUP)? Navíc mám pocit, že už to tu ve fóru i někdo z firmy potvrdil, že mobilní data pro ně nebudou prioritou - resp. pokud to bude přes T-Mobile/GTS, tak z nich prostě zatím žádný MVNO žádnou lepší nabídku dat, než co zatím ostatní virtuálové předvádí, nevyrazí...
ViR

Příspěvek od ViR »

2 PaT: pokud si vedle sebe položíte řekněme nabídky Gomobilu, ha-loo a Voocall, tak se z toho dá celkem odvodit, v jakých mantinelech se asi může Odorik pohybovat v tom, v čem je "determinován" nakoupenou službou. S tím, že já osobně očekávám u Odorika lepší provázání se stávajícími službami, a nejspíš méně obezliček a chytračení.
Kabek

Příspěvek od Kabek »

No, právě proto by mohl Odorik ty "mantinely" odkrýt! Nic by se nestalo. Možná to je to chytračení a náznak jistého pohrdání svými věrnými.....
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Radši ať to Odorik odkryje až v momentě, kdy bude mít všechno nachystáno pro ostrý provoz a půjde tu službu reálně objednat. A jestli to bude o týden dřív nebo později, to snad nikoho nevytrhne 8-)
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Nezapomeňme, že je čas dovolených, a někteří by to jistě rádi již využili na dovolené. Pokud by to pro ně nebylo zajímavé, pak by na nic již nečekali - šli by jinam, pokud by to bylo pro ně výhodné, pak by dovolenou nějak vyřešili - po staru, až pak by šli k Odoriku...
Odpovědět