aplikace sms za 1 kc
aplikace sms za 1 kc
Z aplikace Oskarek pres Odorik SMS za 1 kc jsem posilal 3 zpravy na Tmobile. Ani jedna nedosla i kdyz mam nove stazenou aplikaci Oskarek a s uzivatel.jmenem a API heslem. V mobilu se vzdy ukaze - zprava odeslana pres Odorik ? Ale zadna nedosla. Asi chybi dalsi nastaveni ? Dekuji.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: aplikace sms za 1 kc
A jsou odeslané sms ve výpisu hovorů? Jinak T-mobile běžně smsky záměrně zahazuje, pokud jako odesilatele použijete svoje mobilní číslo.
V hovoru ne ale v odeslanych sms to je. Strhava se mi 1 kc ale dnes rano to taky nedoslo. Na Nokii to bylo OK s jinou aplikaci ale mam novy tel.xperii go a z marketu google mam Oskarek. Bez tel.c.mi to neodesila. Pouzivam take gibosms fungujici ta ale nemuze do zahranici. Je to zahada.
Jeste mi napada to ze na zacatku bylo napsany ze staci vyplnit krome c.take email. Ale v nastaveni zadnej email k vyplneni neni. Tak jestli to nekazi g mail ktery v marketu google je poviny.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ať se bavíme konkrétně, jaké je ID té položky ve výpisu odeslaných sms. Tedy callid? Pak si vše mohu dohledat.
Ja to hledal v mobilu. Tak u volani jsou dnes 2 sms zpravy :
11.00.02 hod. Call id je 66288308
08.25.56 hod. Call id je 66279034
Opet tyto zpravy nedosly. Dekuju Vam.
11.00.02 hod. Call id je 66288308
08.25.56 hod. Call id je 66279034
Opet tyto zpravy nedosly. Dekuju Vam.
Ahoj, poslouchej a nebude to tím, že ti u tvého ID chybí jedno číslo? Ať počítám, jak počítám, tak jich máš jen 8...
Slo
Slo