O2 Coca Cola nevrací kredit při hovorech do sítě ODORIK GSM

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
helmut.niederman

O2 Coca Cola nevrací kredit při hovorech do sítě ODORIK GSM

Příspěvek od helmut.niederman »

Chtěl bych napsat svou zkušenost, která se mi stala. V létě je teď akce s Coca Colou, kdy po víčkem máte kód a ten zadáte na webu 10 minut volání a automaticky máte 5 minut zdarma pro sebe a 5 minut dáte kámarádovi či známému. Jelikož mám na svém čísle O2 cca 50 minutový ( použito 10 víček z láhve Coca Cola ) balíček, který mohu nyní provolat jak do sítě O2 tak do ostatních sítí. Při jednotlivých odchozích hovorech, se nejdříve spotřebuje kredit ( rozuměno vyfakturuje za odchozí hovory ) co máte na své předplacené kartě a pak cca do půl hodiny po uskutečnění odchozího hovoru vám kredit za provolané minuty vrátí zpátky a klesne vám počet minut zdarma z balíčku volných minut od Coca Coly. Vždy to tak bylo, že když jsem volal do pevné sítě O2 či do mobilní sítě O2 nebo do ostatních sítí ať už do sítě BleskMobil, TescoMobil, Mobil.CZ, T-mobile, Vodafone, vždy O2 vracel kredit.

Teď jsem ovšem vyzkoušel volání na telefonní číslo Odorik GSM a O2 mi vůbec kredit nevrátil, bylo to jako bych volal na nomadické číslo 910 110 xxx Nevíte asi někdo nebo netušíte proč tomu tak je, je to tím, že O2 může mít s některými virtuály nepodepsané podmínky propojení a tedy tyto čísla nebere jako GSM ale jako jiná čísla například barevné linky nebo nomadická čísla atd ? Zkoušel jsem volat i na infolinku ukrajinského virtuála Travel Telekomunication s.r.o. viz http://www.eurekago.cz a tam mi taky nevrátil kredit. V Podmínkách akce s Coca colou se píše, že se vrací kredit pouze při volání do sítě O2 a do ostatních mobilních sítí GSM ale nevrací kredit při volání na speciálně tarifovaná čísla viz Nomandická nebo modré linky 844x, bílé linky 840/841x atd.

Je to fakt divné. Přitom je to GSM celulární číslo patřící T-mobile, ale kredit nevrátí, přitom volání do sítě Mobil.Cz vrací. :shock:
Naposledy upravil(a) helmut.niederman dne pát 02. srp 2013 16:07:37, celkem upraveno 2 x.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: O2 Coca Cola nevrací kredit při hovorech do sítě ODORIK

Příspěvek od xsouku04 »

Je to chyba O2. Máte-li chuť a čas, můžete to zkusit uhádat. Naše čísla jsou stejně mobilní jako jakákoli jiná mobilní čísla.
Odpovědět