Myslím tim, pokud možno totální vizuální změnu layout uživatelského rozhranní Odorika. Aby to bylo více intuitivnější a přehlednější a modernější

A má to být intuitivnější ( lehko ovladatelné i pro děti ), přehlednější, modernější ( s hezkýma barvičkama a spoustou dat k načtení ) nebo prostě jiné ( když to upravili u O2, tak to taky změníme )?helmut.niederman píše:Mám dotaz k Odoriku, jestli nechystá v nejbližší době modernizaci nebo též update ale i upgrade svého uživatelského rozhranní https://www.odorik.cz/ucet/ ? po vzoru Moje O2, kdy Telefonica vylepšila internetovou správu služeb Moje O2.
Myslím tim, pokud možno totální vizuální změnu layout uživatelského rozhranní Odorika. Aby to bylo více intuitivnější a přehlednější a modernější![]()
Děkuji za odpověď, mám opět stejnou otázku, kdy se můžem dočkat možnosti, že si budeme mocit v internetovém rozhraní účtu Odorik nastavovat uvítací hlášku ve své hlasové schránce ? To znamená, že si v počítači vybereme nějaký soubor MP3 následně v internetovém rozhranní účtu Odorik si dáme zvolit a pak nahrát a volající když zavolá uslyší ve sluchátku toto MP3 uvitání kde pak zanechá zprávu. Nyní je nutné pro vytvoření uvitací hlášky v hlasové schránce osobně vytočit číslo a nahrát uvítací hlášku. A kdy pak to bude možné z toho internetového rozhranní ?xsouku04 píše:Změny určitě budou , jak moc razantní není ještě rozhodnuto.
V každém případě mnohem zásadnější je funkčnost. Jak dobře to má udělané O2 nevím, protože O2 nepoužívám. U Vodafunu je to ale zpomalená nepřehledná hrůza, takže tam bych se moc neinspiroval.
A každá změna má své pro a proti.
Barvičky, obrázky a vyskakovací bannery upozorňující na "supervýhodnou" akci mám víte kde... Spíš se mi nelíbí ty "default" vyjíždějící nabídky po klepnutí. Když se to nevejde na šířku může být menu i na straně.huska píše: A má to být intuitivnější ( lehko ovladatelné i pro děti ), přehlednější, modernější ( s hezkýma barvičkama a spoustou dat k načtení ) nebo prostě jiné ( když to upravili u O2, tak to taky změníme )?
Podle mně je důležitá funkčnost ( musím si na něco zvyknout, když to chci efektivně využívat, ne aby to pořád někdo měnil ).
Máte k rozhraní odoriku nějaké konkrétní připomínky?