Sestavovací poplatek za hovor
-
Sestavovací poplatek za hovor
Neuvažuje Odorik o tom, že by zavedl symbolický sestavovací poplatek za uskutečněný hovor ve výši od 5,- Kč ?
Re: Sestavovací poplatek za hovor
Helmute! Nejseš od O2?!!!
Za 5 Kč máš 8 (osm!!!) minut hovoru a kousek. Co to je za blbost? Za koho tady vlastně kopeš????? Jestli chceš, můžeš zcela jistě si ten poplatek naordinovat a dobrovolně jej Odoriku posílat třeba jako sponzorský příspěvek....... (za blbost...)
Při pěti odchozích hovorech denně by to bylo 750 Kč/měsíčně + samotné hovorné. Pak už můžeš jít do tarifu O2 za cca 700,- neomezeně.
Za 5 Kč máš 8 (osm!!!) minut hovoru a kousek. Co to je za blbost? Za koho tady vlastně kopeš????? Jestli chceš, můžeš zcela jistě si ten poplatek naordinovat a dobrovolně jej Odoriku posílat třeba jako sponzorský příspěvek....... (za blbost...)
Při pěti odchozích hovorech denně by to bylo 750 Kč/měsíčně + samotné hovorné. Pak už můžeš jít do tarifu O2 za cca 700,- neomezeně.
To vypadá na LSD 

provokatér, zřejmě bratr Saskie 

Tak to je sila... 

Teda helmute, ještě jeden takhle blbej post a začnu je nahlašovat jako závadné

Já bych ho zavedl, ale jenom pro Helmuta.
Provokater? 

Neuvažuje Odorik o tom, že by za každý takovýhle FUD zdvojnásobil jeho autorovi cenu za minutu ? To by měl helmut callback za pěkných 4,72/min (ještě jsem nezapomněl tu otázku stran předělání "samoobsluhy") ...

kolega Helmut je provokatér... zajimalo by mě co to je za člověka. a taky spíš že celkem dobře zasobuje forum.