Poplatek za SIM a nemožnost volání na jedno konkrétní číslo

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Stepijana

Poplatek za SIM a nemožnost volání na jedno konkrétní číslo

Příspěvek od Stepijana »

Dobrý den. Mám návrh: Vsekci výpis volání by bylo dobré aby se objevoval poplatek za aktivní sim kartu. Vím, že je to sekce "volání", ale ztracím přehled o skutečně ztržených penězích z účtu.
A ještě druhá věc co jsme řešili s p. Soukupem. Jak je na tom řešení případu nemožnosti volání z telefonu odorik na jedno konkrétní číslo? Případ se začal řešit 7.11. po telefonickém hovoru s Vámi. Děkuji
JPT

Re: Poplatek za SIM a nemožnost volání na jedno konkrétní čí

Příspěvek od JPT »

Já jsem se dřív ptal, jestli by bylo možné zařadit mezi výpis hovorů i dobíjenou částku, aby ten kredit pak navazoval a nebyl tam skok po dobití, ale bylo mi řečeno, že o tom neuvažují (nebo že to nejde / bylo by to složité ? - to už si nepamatuju), protože jsou to dvě různé databáze.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Ve výpisu bych uvítal možnost skrýt hovory s nulovou cenou, protože když volám v rámci Odoriku, tak nejenže tam mnohdy každý hovor vidím 2x (protože mám Odoričí čísla, mezi kterými vzájemně volám, na stejném účtu), ale popravdě mě ani nezajímá, že nic neplatím.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Pitomec píše:Ve výpisu bych uvítal možnost skrýt hovory s nulovou cenou, protože když volám v rámci Odoriku, tak nejenže tam mnohdy každý hovor vidím 2x (protože mám Odoričí čísla, mezi kterými vzájemně volám, na stejném účtu), ale popravdě mě ani nezajímá, že nic neplatím.
Ano to bychom přidat mohli.
xtonda

Příspěvek od xtonda »

To bych taky uvítal. A aby se nastavení filtru výpisu ukládalo a nebylo nutné to stále nastavovat.
Odpovědět