Ceny roamingu
Ceny roamingu
Dobry den.
Za kolik presne se pri EU roamu volá a píse? Asi to tu uz nekde bylo,
ale nemohu to najít.
Karta jeste spinká,ale volba roamu se soubezne bloklymi odch.
CR hovory uz v príslusném menu je.
Za kolik presne se pri EU roamu volá a píse? Asi to tu uz nekde bylo,
ale nemohu to najít.
Karta jeste spinká,ale volba roamu se soubezne bloklymi odch.
CR hovory uz v príslusném menu je.
Re: Ceny roamingu
Ceny naleznete zde http://www.odorik.cz/w/cenik_doplnkovyc ... _-_roaming
Jsem opět pobaven. Hned jako koupím další SIM kartu a nastavím přesměrování hovorů tak se jen tak mimochodem domáknu na fóru, že má Odorik roaming.
Díky.Je to dobré.misa píše:Ceny naleznete zde http://www.odorik.cz/w/cenik_doplnkovyc ... _-_roaming
Psali to taky na FB.enigmatic píše:Jsem opět pobaven. Hned jako koupím další SIM kartu a nastavím přesměrování hovorů tak se jen tak mimochodem domáknu na fóru, že má Odorik roaming.
Jsem si naivně myslel, že když odebírám mailem všechny novinky tak někdy i nějaká novinka přijde. No nic. Asi budu muset sledovat tlamoknihu.lifdo69 píše:Psali to taky na FB.enigmatic píše:Jsem opět pobaven. Hned jako koupím další SIM kartu a nastavím přesměrování hovorů tak se jen tak mimochodem domáknu na fóru, že má Odorik roaming.
Ja tomu nerozumim. Jsou tu ceny odchoziho roamingu, ale pise se, ze pri aktivaci roamingu nejdou odchozi hovory. Mam tedy 2 otazky:
To ze si aktivuji roaming znamena, ze si ani nemuzu zavolat kdyz jsem v domaci siti?
Jak mam udelat odchozi hovor v roaming, kdyz je zablokovany?
Romaing je jedina vec, na kterou cekam abych mohl prejit k odorikovi, ale soucasny stav (pokud ho dobre chapu) mi prijde nefunkcni.
To ze si aktivuji roaming znamena, ze si ani nemuzu zavolat kdyz jsem v domaci siti?
Jak mam udelat odchozi hovor v roaming, kdyz je zablokovany?
Romaing je jedina vec, na kterou cekam abych mohl prejit k odorikovi, ale soucasny stav (pokud ho dobre chapu) mi prijde nefunkcni.
Chápu to tak, že zapnout roaming = vypnout odchozí hovory.
Není tam někde napsané, že fungují SMS a data, přes která lze objednat zpětné volání? => odchozí hovor uskutečníte zpětným hovorem.
Není tam někde napsané, že fungují SMS a data, přes která lze objednat zpětné volání? => odchozí hovor uskutečníte zpětným hovorem.
Přesně tak to je. Fungují SMS, příchozí hovory a data. Čili odchozí hovor lze bez problémů sestavit jako callback.Hooonza píše:Chápu to tak, že zapnout roaming = vypnout odchozí hovory. Není tam někde napsané, že fungují SMS a data, přes která lze objednat zpětné volání? => odchozí hovor uskutečníte zpětným hovorem.
Od kdy bude roaming fungovat vcetne plnohodnotnych odchozich hovoru? Soucasna situace je geekovske reseni.