Nefunkční prozváněcí čísla pro callback

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
kitter

Nefunkční prozváněcí čísla pro callback

Příspěvek od kitter »

Zdravim, Odorik pouzivam prevazne prostrednictvim callbacku na mobil. Dneska asi kolem 14.30 se vyskytla anomalie, kdy jsem si nemohl objednat callback ze webu Odorika, protoze nebyly dostupne - asi chvilkovy vypadek, nemel jsem cas to zkoumat, myslim, ze me Internet sel.

Kdyz jsem si ale chtel objednat callback pomoci prozvoneni cisla 00421 233 889 8XX, ozvyvalo se hlaseni operatora "Volany ucastnik neni dostupny, prosim zavolejte pozdeji.", takze jsem nakonec zavolal pres mobil normalne.

Operatora mam T-Mobile a nikdy jsem s tim nemel problemy. "Kontrola stavu služeb" je ted ok, odpoledne jsem se tam nedival. Kreditu na Odoriku mam dost, na T-Mobile mam 33Kc, snad to staci. V pondeli odpoledne jsem callback prozvonenim pouzival naposledy a bylo to ok. Ted vecer ten callback z mobilu prozvonenim ale stale nefunguje, porad hlasi, ze je ucastnik nedostupny (objednavka z webu je ok).

Nikde jsem nenasel, ze by to nekdo hlasil, tak to hlasim ja, snad na spravnem miste :-)
Diky
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční callback

Příspěvek od xsouku04 »

Ano nefunguje dnes od cca 5 hodin ráno, problém je u našeho dodavatele těchto čísel. Pokud si zavoláte na infolinku, pošlou Vám číslo náhradní prozváněcí číslo v SMS zprávě. Pokud dodavatel závadu neopraví během zítřka, předpokládám zveřejníme rozsah jiných čísel, která je nahradí (nebo budou fungovat souběžně).
Datel

Re: Nefunkční prozváněcí čísla pro callback

Příspěvek od Datel »

To nový číslo už bude nastálo nebo je jen dočasné? Thx
Odpovědět