Náměty na vylepšení Odorik.cz

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
jirka

Náměty na vylepšení Odorik.cz

Příspěvek od jirka »

prosím zda by bylo možné pro větší přehlednost ve výpisu volání - statistika hovorů - celkem provoláno započítávat minuty jen odchozích hovorů bez příchozích hovorů? a ve statistice dle destinací oddělit řádky Česko - příchozí a Česko-v síti což jsou v podstatě příchozí hovory díky
mmm

voip-virtual

Příspěvek od mmm »

Uvažujete o tom, že byste k voip začali fungovat i jako virtual? Jestli ano jaké by to mohlo mít výhody?
Tatinek2

Re: Náměty na vylepšení Odorik.cz

Příspěvek od Tatinek2 »

Kdyby se k odoriku dalo přejít od normálního operátora (O2), přešel bych ihned. A nebyl bych asi sám.
Samsung Galaxy mini GT - 5570i
Na 90% volám přes Odorik
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Chtěl bych se zeptat, zda jsou odměny ve formě volného kreditu za doporučení služby (registraci doporučeného)?
Pokud nejsou, myslím, že by to rozhodně nebylo špatné.
Osobně znám pár lidí co využívají konkurenci, která reference má (30kč) a tak ji vesele a hlavně úspěšně doporučují.
Samozřejmě můžete namítnout, že Odorik má skvělé ceny a tak nepotřebuje žádná doporučení či reklamu... Ale problém je v tom, že o něm nikdo neví. Já se o něm dozvěděl až při cíleném a hlavně velmi rozsáhlém vyhledávání všemožných Voip poskytovatelů. Díky této kvantitě jsem narazil i na Odorik (po několika hodinách), což málokdo podstoupí.
Bohužel nepatří mezi známé jako je třeba Viphone, Haloo, 802, Fayn a popř. Skype, které se ve vyhledavaci objevují nejcasteji a nejvice.
Takže si myslím, že by to stálo za zvážení.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Uvažujete o tom, že byste k voip začali fungovat i jako virtual? Jestli ano jaké by to mohlo mít výhody?
Mělo by to smysl leda až bychom byly opravdoví virtuál ne jen přeprodávač smluv. Mělo by to třeba výhodu třeba v tom, že by šlo volat na jeden
kredit naprosto všemi způsoby.

Co týče provizí, tak zatím se o marketing nijak nestaráme je třeba ještě dodělat pár základních důležitých věcí. Takže možná později.
semach

Příspěvek od semach »

Tak já například doporučuju Odorik rád a zadarmo, protože mě pan Soukup vždy vyhověl jak jsem potřeboval, takže bych ani provize nechtěl ...
Tatinek2

Příspěvek od Tatinek2 »

Já též doporučuju zadarmo. Kolega v práci ho už má taky a pomáhám známému na jednom fórku, kde jsou filmy, hry, mobily atd. a tam ho doporučuji všem a veřejně.
Samsung Galaxy mini GT - 5570i
Na 90% volám přes Odorik
jirka

Příspěvek od jirka »

jirka píše:prosím zda by bylo možné pro větší přehlednost ve výpisu volání - statistika hovorů - celkem provoláno započítávat minuty jen odchozích hovorů bez příchozích hovorů? a ve statistice dle destinací oddělit řádky Česko - příchozí a Česko-v síti což jsou v podstatě příchozí hovory díky
dobrý den, chci ze zeptat jestli budou provedeny nějaké změny v nefunkčních filtrech ve statistice hovorů aby to souhlasilo s plně funkčními filtry v přehledu volání - bylo přislíbeno po telefonu, díky
Odpovědět