Jak přesně postupovat při ztrátě SIM karty, respektive telefonu se SIM kartou?
Předpokládám, že je možné obnovení čísla, které bylo na ztracené SIMce. Takže mě napadlo, že kdyby měl člověk, který ztratí SIMku, koupenou jinou (od odorika samozřejmě) doposud nezaregistrovanou na žádné číslo, jestli je možné dotčené číslo přeregistrovat na tuto novou SIM kartu?
Kontrétní příklad: Ztratím na dovolené telefon, ale mám ale u sebe novou nezaregistrovanou SIM kartu. Můžu si nechat původní číslo přeregistrovat na tuto novou SIM kartu?
Ztráta SIM karty/telefonu
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ztráta SIM karty/telefonu
Ano, možné to je. Ideálně pošlete číslo nové simkarty emailem. Poté musíme ověřit, že jste to opravdu vy - majitel původní simkarty. Také doporučujeme do doby, než budete mít novou simkartu, zablokovat na ztracené simkartě roaming, a nebo ji rovnou uspat. Zablokování ztracené SIM si můžete udělat sám na webu, v nouzi je možné i zavolat.marvel píše:Jak přesně postupovat při ztrátě SIM karty, respektive telefonu se SIM kartou?
Předpokládám, že je možné obnovení čísla, které bylo na ztracené SIMce. Takže mě napadlo, že kdyby měl člověk, který ztratí SIMku, koupenou jinou (od odorika samozřejmě) doposud nezaregistrovanou na žádné číslo, jestli je možné dotčené číslo přeregistrovat na tuto novou SIM kartu?
Kontrétní příklad: Ztratím na dovolené telefon, ale mám ale u sebe novou nezaregistrovanou SIM kartu. Můžu si nechat původní číslo přeregistrovat na tuto novou SIM kartu?