Dobry den,
prenasim k Odorikovi cislo od Vodafonu, bohuzel je to na strane Vodafonu nejake komplikovane (ucet se na me pred lety prevadel z jine fyzicke osoby a VF v tom ma bordel, ale to sem nepatri) a bylo mi dnes receno, ze prenos bude mozny nejdriv na zacatku listopadu. Mam uz zakoupenou Odorik SIM a sluzby Vodafone nechci dale vyuzivat, protoze je to pro me nevyhodne. Chtel bych se proto zeptat, zda je mozne na simkartu docasne namapovat cislo z rozsahu Odorik, za mesic ho "vratit" a na tutez SIM pomoci CVOP (az mi ho daji) natrvalo prevest cislo od VF. Jde to, nebo si musim koupit jeste jednu Odorik SIM?
JH
Odorik SIM - nove cislo po zruseni mobilniho cisla Odorik
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odorik SIM - nove cislo po zruseni mobilniho cisla Odori
Bohužel, číslo lze přenést jen na novou SIM. Nejlepší, co můžeme udělat, je Vám nějakou nejlépe použitou SIM zapůjčit.jbhw píše:Dobry den,
prenasim k Odorikovi cislo od Vodafonu, bohuzel je to na strane Vodafonu nejake komplikovane (ucet se na me pred lety prevadel z jine fyzicke osoby a VF v tom ma bordel, ale to sem nepatri) a bylo mi dnes receno, ze prenos bude mozny nejdriv na zacatku listopadu. Mam uz zakoupenou Odorik SIM a sluzby Vodafone nechci dale vyuzivat, protoze je to pro me nevyhodne. Chtel bych se proto zeptat, zda je mozne na simkartu docasne namapovat cislo z rozsahu Odorik, za mesic ho "vratit" a na tutez SIM pomoci CVOP (az mi ho daji) natrvalo prevest cislo od VF. Jde to, nebo si musim koupit jeste jednu Odorik SIM?
JH
Diky za odpoved, v tom pripade si koupim jeste jednu Odorik SIM, vyjde to stejne levneji nez docasne porizovat nejakou predplacenku v trafice. Chci se jeste zeptat, co se tedy z technickeho hlediska stane se SIM pote, co se cislo trvale zrusi (tj. vrati zaloha 50 korun, ...)? Je pak SIM na vyhozeni / lze k ni v budoucnu opet priradit jine cislo z rozsahu Odorik.cz...?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SIM je možné suspendovat nebo zrušit. Pokud ji zrušíme je trvale mrtvá. Pokud ji suspendujeme, je možné ji probudit a změnit číslo podle potřeby. Když je SIM ve stavu uspaná, stále blokuje číslo. Použitou SIM nám můžete vrátit i s číslem, pak vrátíme zálohu za číslo 50 Kč i 50 Kč za SIM, protože tu prodáme někomu dalšímu.jbhw píše:Diky za odpoved, v tom pripade si koupim jeste jednu Odorik SIM, vyjde to stejne levneji nez docasne porizovat nejakou predplacenku v trafice. Chci se jeste zeptat, co se tedy z technickeho hlediska stane se SIM pote, co se cislo trvale zrusi (tj. vrati zaloha 50 korun, ...)? Je pak SIM na vyhozeni / lze k ni v budoucnu opet priradit jine cislo z rozsahu Odorik.cz...?