Dá se někde zjistit,kolik mi ještě zbývá minut?
Při poslechu rádií přes pevná čísla se totiž může stát,že těch 3 000 minut vyjedu.Chci ho užívat dlouhodobě.
A - možnost VPN - SMS ?
Kontrola stavu obsahu VPN balíčku
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrola stavu obsahu VPN balíčku
Výpis hovorů -> statistika Nastavím si období od začátku měsíce.Kristovec píše:Dá se někde zjistit,kolik mi ještě zbývá minut?
Při poslechu rádií přes pevná čísla se totiž může stát,že těch 3 000 minut vyjedu.Chci ho užívat dlouhodobě.
A - možnost VPN - SMS ?
Jinak tyto balíčky nejsou určeny k poslouchání rádií, ale běžným hovorům. Mohlo by se to tedy T-mobile nelíbit.
Pokud jste na wifi, není vůbec žádný důvod poslouchat rádio přes telefon.
Nedá se to obejít přesměrováním, tj. budu volat na Odorik číslo (geo nebo nomád, to je jedno) a z něho se to přesměruje na rádio?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dá se. Doporučuji použít podmíněné přesměrování, abyste se na rádio dovolal jen z vašeho mobilu, pro všechny ostatní to bude nadále jen obyčejné číslo.Pitomec píše:Nedá se to obejít přesměrováním, tj. budu volat na Odorik číslo (geo nebo nomád, to je jedno) a z něho se to přesměruje na rádio?
Podmíněné přesměrování nastavíte přidáním do paralelního zvonění např. výrazu 608424631>5 , kde 608424631 je mobil, z kterého se chystám volat, a 5 je položka v rychlých kontaktech, pod kterou je uložena adresa na URL.
Ano,právě tak ten poslech mám nastavený,přes Geo a Nomády,dosud jsem je žhavil z O2 karty,ale tam je paušál dvojnásobný,proto vítám to rozšíření VPN i na ně.xsouku04 píše:Dá se. Doporučuji použít podmíněné přesměrování, aby jste se na rádio dovolal jen z vašeho mobilu, pro všechny ostatní to bude nadále jen obyčejné číslo.Pitomec píše:Nedá se to obejít přesměrováním, tj. budu volat na Odorik číslo (geo nebo nomád, to je jedno) a z něho se to přesměruje na rádio?
Podmíněné přesměrování nastavíte přidáním do paralelního zvonění např. výrazu 608424631>5 . Kde 608424631 je mobil z kterého se chystám volat a 5 je položka v rychlých kontaktech, pod kterou je uložena adresa na URL.
Zadám tedy to podmíněné přesměrování,jak uvádíte.V práci ani Wi Fi ani spolehlivé 3 nebo 4 G není,takže hovory jdou přes 2 G.
Dobrý den ,
Líbí se mi věta že t mobile se to nemusí líbit .
Pak kolik stojí ten balíček ?
A proč se určuje na co se balíček může použít ?
Možná asi nechápu...
Líbí se mi věta že t mobile se to nemusí líbit .
Pak kolik stojí ten balíček ?
A proč se určuje na co se balíček může použít ?
Možná asi nechápu...