T-mobile nedovoluje přesměrovat hovory na čísla začínající 9
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
T-mobile nedovoluje přesměrovat hovory na čísla začínající 9
Pokud na svém mobilu zadám **21*91011XXXX# ( viz návod, napíše se mi na display Chyba Neočekávaná hodnota dat.
Nefunguje jakékoli číslo začínající 9. (zkoušel jsem VoIP 91080XXXX a 974 8XX XXX)
Geografická čísla fungují. Testováno z mobilního čísla ze SIM odorik.
Chtělo by to nějakého nádražáka, zaměstnance spořitelny či tak, kdo nuceně používá číslo začínající 9 jako pevnou linku a má smlouvu s T-mobile a hodně volá, aby jam tam udělal trochu bugr a přinutil je to obnovit.
Nefunguje jakékoli číslo začínající 9. (zkoušel jsem VoIP 91080XXXX a 974 8XX XXX)
Geografická čísla fungují. Testováno z mobilního čísla ze SIM odorik.
Chtělo by to nějakého nádražáka, zaměstnance spořitelny či tak, kdo nuceně používá číslo začínající 9 jako pevnou linku a má smlouvu s T-mobile a hodně volá, aby jam tam udělal trochu bugr a přinutil je to obnovit.
Re: T-mobile nedovoluje přesměrovat hovory na čísla začínají
Od čeho je ČTÚ!? To by snad měl řešit tento "úřad"........ Jen mu to tam poslat! Otázka ovšem je, zda to je vynutitelné, zda to není jen v rámci nabídky služeb, že? Ne každou službu musí operátor nabízet. To je spíše otázka konkurenčního boje a toho, co zákazníci požadují, chtějí. Když to nekoupím tady, tak můžu jít ke konkurenci.... Jak snadné, že?
To mi připomnělo - zrovna nedávno jsem studoval podmínky pro používání služebních telefonů u našeho zaměstnavatele - a také jsem tam viděl něco v tom smyslu, že zakázány jsou Premium SMS a krom jiného také hovory na čísla začínající 9... To je fakt nějaká diskriminace toto.
Jednoducha odpověď ,T Mobile si dal takové podmínky a bud je přijmeme nebo ne. Pokud vím čísla začínající 9 považuje kazdej operátor za specifické.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná to není naschvál, ale jen blbost, možná tím látají nějakou jinou chybu, jako třeba nechtěnou možnost přesměrovat si svoje číslo na erotické linky a následný problém s reklamací nebo účtováním.
Hmm, sakra, měl jsem tam nastavený přesměr na číslo začínající 910, kvůli téhle diskuzi jsem si s tím začal hrát a teď už to opravdu nejde nastavit. Mohl by si alespoň Odorik postěžovat?
Co já vím,CZ OPové neumožnují přesmer ani na zahraniční čísla,na rozdíl od O2.SK např. Alespoň Vodafone mne v tomhle zklamal,pak už jsem to nezkoušel.
O2.CZ neumožňuje na předplacenkách ani blokování hovorů či konference.
Je to asi jak na kom.
Aha,taky ne,ta O2.SK,jen na CZ čísla,včetně těch 910,ale ani D,ani PL,ani SP to nebere,jen CZ .
Je to asi jak na kom.
Aha,taky ne,ta O2.SK,jen na CZ čísla,včetně těch 910,ale ani D,ani PL,ani SP to nebere,jen CZ .
Naposledy upravil(a) Kristovec dne pát 15. led 2016 10:17:30, celkem upraveno 1 x.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Velké firmy jsou hrozně arogantní, řešit cokoli s T-mobile je hrozně náročné. Zkusit to můžeme, ale bude to určitě nějakou dobu trvat a výsledek je nejistý. Mnohem lepší by bylo kdyby si stěžoval nějaký větší zákazník s tím, že uvažuje, že by kvůli tomu změnil operátora. Na takové výzvy oni slyší moc dobře. Větším zákazníkům jsou někdy ochotni dát i takové ceny, na kterých prodělají.LubosD píše:Hmm, sakra, měl jsem tam nastavený přesměr na číslo začínající 910, kvůli téhle diskuzi jsem si s tím začal hrát a teď už to opravdu nejde nastavit. Mohl by si alespoň Odorik postěžovat?
Možná by kvůli této změně bylo možné předčasně ukončit i smlouvu, protože změnili podmínky v neprospěch zákazníka. Navíc bez ohlášení.
Na to by také mohli slyšet.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přesměrování do zahraničí nedovolují, chtějí vydělávat na roamingu. Jde to ale dobře obejít přes služby Odorik.cz.Kristovec píše:Co já vím,CZ OPové neumožnují přesmer ani na zahraniční čísla,na rozdíl od O2.SK např. Alespoň Vodafone mne v tomhle zklamal,pak už jsem to nezkoušel.
Je to asi jak na kom.
To jsem právě doteď dělal přes nomadické číslo u Odorika a teď jsem o tu možnost přišelxsouku04 píše:ano, přesměrování do zahraničí nedovolují chtějí vydělávat na roamingu. Jde to ale dobře obejít přes služby Odorik.cz.Kristovec píše:Co já vím,CZ OPové neumožnují přesmer ani na zahraniční čísla,na rozdíl od O2.SK např. Alespoň Vodafone mne v tomhle zklamal,pak už jsem to nezkoušel.
Je to asi jak na kom.