Rychlost internetu po vyčerpání FUP
Rychlost internetu po vyčerpání FUP
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli máte v plánu uvést možnost připlatit si za vyšší rychlost internetu po vyčerpání FUP limitu, ideálně i s nulovým FUP limitem a přejít tak ihned na tuto omezenou rychlost.
Například s 60kB/s za 100Kč měsíčně bych neměl nejmenší problém, ale netuším, jestli vám vůbec takovou možnost dává T-mobile, nebo jak moc to můžete ovlivnit, ale oproti 2.5kB/s by to bylo asi pro mnohé vítané zlepšení.
Například s 60kB/s za 100Kč měsíčně bych neměl nejmenší problém, ale netuším, jestli vám vůbec takovou možnost dává T-mobile, nebo jak moc to můžete ovlivnit, ale oproti 2.5kB/s by to bylo asi pro mnohé vítané zlepšení.
Re: Rychlost internetu po vyčerpání FUP
Dobrý nápad,zkombinovat účtování podle množství i rychlosti.
Ja mam O2 SK a když minu fup limit rychlost neklesne, možná chyba u O2.
Ano,je to tak,ale nesmíte telefon vypnout,jinak se brzda uvede v činnost.Užívám obvykle denní balíček,tento měsíc mám 5 GB s 50% slevou.aplet píše:Ja mam O2 SK a když minu fup limit rychlost neklesne, možná chyba u O2.
Ale - trvale bych tuto chybu u O2.SK nechtěl využívat,je to nemorální a pro mne jako věřícího nepřijatelné.
Možná lepší řešením by byl EriMobil,kde mají právě tento způsob platby podle rychlosti s neomezeným množstvím MB.A nejlepší,kdyby to mohl zavést Odorik,ať si každý vybere sám - neomezená rychlost,nebo MB.
Pane Kristovec také jsem věřící a nevím co to ma společně s vírou. Prostě to operátor takhle ponechal a nevidím v tom nic špatného.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Náš T-mobile má také někdy problém s uplatněním FUP včas. (výjimečně zase zapne FUP předčasně - problémové jsou především dokupy). Žádný morální problém v tom nevidím, je to prostě jejich daň za to, že mají technické věci v pořádku, ne kvůli tomu, že by to nebylo možné, ale kvůli šlendriánu. Není totiž žádný logický důvod, proč by to tak mělo být, jen nějaký technik špatně odvedl svoji práci.
Většinou na takovéto technické šlendriánství koncoví zákazníci doplácí, a když je to náhodou obráceně, je třeba to využít.
Odorik na tom neprodělává.
Jen pozor, pokud se vám podaří kvóta výrazně přečerpat, neprovádějte dokup, ale balíček vypněte a kupte si nový.
Dokup by vám totiž částečně nebo i úplně zmizel v přečerpání.
Pokud váháte, dokupu se raději vyhněte, bývají s ním častější technické potíže než s jinými balíčky.
Většinou na takovéto technické šlendriánství koncoví zákazníci doplácí, a když je to náhodou obráceně, je třeba to využít.
Jen pozor, pokud se vám podaří kvóta výrazně přečerpat, neprovádějte dokup, ale balíček vypněte a kupte si nový.
Pokud váháte, dokupu se raději vyhněte, bývají s ním častější technické potíže než s jinými balíčky.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel nic takového zatím nabídnout nemůžeme. Všechna data bychom museli platit a je zde velké riziko, že bychom na tom prodělali. Naši zákazníci jsou vesměs inteligentní a jistě by si spočítali, zda-li se jim takové účtování vyplácí, a šli by do toho jen v případě, že se jim to vyplácí - tedy my bychom prodělávali.Freeman píše:Dobrý den, zajímalo by mě, jestli máte v plánu uvést možnost připlatit si za vyšší rychlost internetu po vyčerpání FUP limitu, ideálně i s nulovým FUP limitem a přejít tak ihned na tuto omezenou rychlost.
Něco takového nabízí EroMobil http://www.mobilmania.cz/198-kc-interne ... fault.aspx
Ten to má ale technicky lépe pod kontrolou a v případě "nadměrných stahovačů" může uplatnit agregaci. Viz tabulka.
Jistě to lze brát i takto.Ale - Ježíš říká:kdo je poctivý v málu,je poctivý i v mnohém,a také naopak.Viz např.politikové. S jídlem roste chuť.xsouku04 píše:Náš T-mobile má také někdy problém s uplatněním FUP včas. (výjimečně zase zapne FUP předčasně - problémové jsou především dokupy). Žádný morální problém v tom nevidím, je to prostě jejich daň za to, že mají technické věci v pořádku, ne kvůli tomu, že by to nebylo možné, ale kvůli šlendriánu. Není totiž žádný logický důvod, proč by to tak mělo být, jen nějaký technik špatně odvedl svoji práci.
Posuďte sám,byl jsem to já,kdo zde na Fóru zmínil,že z Vašich SIMek lze volat na 822,však jste to hned blokli.
Nemyslím,že by to tak nechal úmyslně.Ale bylo by to super.aplet píše:Pane Kristovec také jsem věřící a nevím co to ma společně s vírou. Prostě to operátor takhle ponechal a nevidím v tom nic špatného.
Podstata věci je podobná ztrátě peněženky - pokud ji ztratí někdo jiný a Vy najdete,necháte si ji.Ale pokud ji ztratíte Vy,jste rád za poctivého nálezce.Jak chcete,ať lidé jednají s Vámi,jednejte Vy s nimi.Já jsem kdysi v 90.letech volal z budek do zahr.,Kolumbie,Mexiko atd.,na mzn.hovory nechodily tarifikační impulsy,jeden asi 3/4hodinový hovor by stál kolem 4 500 Kč,tehdy 94,50 Kč/min.Ale můj osobní názor je,že chybu druhého bychom "využívat" neměli.
To je škoda, u tesco mobile mají rychlost po vyčerpání dat 25kB/s, což mi stačilo na cokoli, co jsem na mobilu chtěl přes internet dělat a protože jsou také u T-mobile, tak jsem byl zvědaví, jestli tady ta možnost není.xsouku04 píše:Bohužel nic takového zatím nabídnout nemůžeme. Všechna data bychom museli platit a je zde velké riziko, že bychom na tom prodělali. Naši zákazníci jsou vesměs inteligentní a jistě by si spočítali, zda-li se jim takové účtování vyplácí, a šli by do toho jen v případě, že se jim to vyplácí - tedy my bychom prodělávali.Freeman píše:Dobrý den, zajímalo by mě, jestli máte v plánu uvést možnost připlatit si za vyšší rychlost internetu po vyčerpání FUP limitu, ideálně i s nulovým FUP limitem a přejít tak ihned na tuto omezenou rychlost.
Něco takového nabízí EroMobil http://www.mobilmania.cz/198-kc-interne ... fault.aspx
Ten to má ale technicky lépe pod kontrolou a v případě "nadměrných stahovačů" může uplatnit agregaci. Viz tabulka.
No, i tak vám děkuji za odpověď a třeba vám v budoucnu T-mobile nebo jiný operátor dá více možností.