Zdravím.
Odorik je virtuální operátor v síti T-Mobile, tak by mě zajímalo jestli se případné výhodné podmínky volání ze sítě T-Mobile do sítě T-Mobile (například levnější volání po dobití kreditu v "tarifu" Twist PLUS) vztahují i na volání do Odorika.
Prozatím předpokládám, že ne, protože když jsem se na tohle ptal (přesněji na volání do virtuálů pod T-Mobilem obecně) u T-Mobile operátora, řekla mi, že se to nevztahuje, ale přidala poznámku, že ti virtuálové nemají s T-Mobilem NIC společného, takže jsem bral odpověď s rezervou.
(Možná to tu už někdy někde padlo, ale nenašel jsem..)
Považuje T-Mobile Odorika za síť T-Mobile (levnější volání)?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Považuje T-Mobile Odorika za síť T-Mobile (levnější volá
Také si myslím, že svoje virtuály považují za "jinou síť". Ono zvýhodněné volání je jen pro volání na čísla pod značkou T-mobile, bez ohledu na síť.
O2.CZ prý považuje hovory do Bleskmobilu za volání v rámci sítě se všemi výhodami s tím souvisejícími.Ale do Tescomobilu účtuje jako mimo O2.
TM dokonce nepovažuje ani vlastního virtuála Kaktus za svoji síť (a naopak).
Jo, do Blesku to skutečně funguje, pro jiné O2 virtuály jako ČEZ to už neplatí.Kristovec píše:O2.CZ prý považuje hovory do Bleskmobilu za volání v rámci sítě se všemi výhodami s tím souvisejícími.Ale do Tescomobilu účtuje jako mimo O2.
Pro úplnost - Oskarta od Vodafonu se jeví jako číslo v síti Vodafonu.
A pokud vím, všichni virtuálové provozovaní jiným subjektem než samotným "mateřským" operátorem jsou tímto mateřským operátorem chápáni jak cizí síť. Výhod jako "levnější volání ve vlastní síti" lze dostat jen pod přebarvenými předplacenkami mateřských operátorů, prodávaných marketingově pod jiným názvem:
Blesk, Oskarta. Myslel jsem, že i Kaktus, ale budu věřit příspěvku o něco výše.
A pokud vím, všichni virtuálové provozovaní jiným subjektem než samotným "mateřským" operátorem jsou tímto mateřským operátorem chápáni jak cizí síť. Výhod jako "levnější volání ve vlastní síti" lze dostat jen pod přebarvenými předplacenkami mateřských operátorů, prodávaných marketingově pod jiným názvem:
Blesk, Oskarta. Myslel jsem, že i Kaktus, ale budu věřit příspěvku o něco výše.
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba