ODORIK na MeeGo či Windows Phone 7.5 ???

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
smoulinka

ODORIK na MeeGo či Windows Phone 7.5 ???

Příspěvek od smoulinka »

Šetřím nějaké penízky a uvažuji, že bych si konečně koupila nějaký dobrý mobil, pěkný, šikovný, dobrý do ruky a hlavně ne až moc drahý tak ca. do 10t. Iphone nechci, nemám nic vůči iphonu, ale nevyhovují mi různa omezení či už ve flashi či v jinéch věcech. Symbian nechci taky, myslím si, že tenhle systém dědeček pomalu umíra až zanedlouho zhnije úplně. Uvažuji o Nokii N9, která běží na novince MeeGo či o telefóně, který běží na Windows Phone 7.5.

Zajímalo by mě nakolik Nokie N9 má prý v sobě již základ instalovaný VoiP zda by se dal odorik na Nokii N9 rozběhnout a byl by funkční či nikoliv? Už o Windows Phone se tady popsalo a dočetla jsem se, že by to mělo by být funkční, ale je to stejné nastavení i jak na Windows Phone tak i na Windows Phone 7.5 či dal by se odorik rozběhnout a byl by funkční i na Windows Phone 7.5? Někde jsem četla, že na Windows Phone 7.5 Mango tel. se to zatím nedá, ale možná někdo něco ví nebo se už ledy hnuly, tak za Vaše rady děkuji a přeji pěkný vikend :roll: Saskie
Pepan

Re: ODORIK na MeeGo či Windows Phone 7.5 ???

Příspěvek od Pepan »

Nokia N8 nemá MeeGo ale Symbian Belle ... :roll:
smoulinka

Příspěvek od smoulinka »

Pepan píše:Nokia N8 nemá MeeGo ale Symbian Belle ... :roll:
A kdo tady píše o Nokii N8? Doporučuji číst a ne zbrkle reagovat, ha. :roll:
smoulinka

Příspěvek od smoulinka »

smoulinka píše:
Píše se o Nokii N9 a ta MeeGo ma či se mýlim ? :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

smoulinka píše:dobrý mobil, pěkný, šikovný, dobrý do ruky a hlavně ne až moc drahý tak ca. do 10t.
Nokia E51 z bazaru do 2t. Kompletně přeinstalovat systém (od základu), nastavit nativního SIP klienta na Odorik, pro jistotu doinstalovat Fring a MobiFlo. Stoprocentně funkční a spolehlivé.
ViR

Příspěvek od ViR »

Návštěvník píše:Nokia E51 z bazaru do 2t. Kompletně přeinstalovat systém (od základu), nastavit nativního SIP klienta na Odorik, pro jistotu doinstalovat Fring a MobiFlo. Stoprocentně funkční a spolehlivé.
No jo, to je sice pravda. Ty E51 jsou dlouhodobě prověřené (já na ní mám ještě Skype a Nimbuzz). Jenže to co píšete je vhodné pro toho, kdo chce telefon na telefonování... :D :D :D
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Co se týče Windows Phone, tam to zatím vypadá špatně. Mikrosoft slibuje ale myslím že zatím nic, ani skype mu tam nejede.
http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f= ... bile#p1795
Důležitý je fakt že něco jiného je Windows mobile - tam to jde a něco jiného je Windows phone - tam jsou zatím jen sliby. Je třeba si tyto dvě odlišné věci neplést.

S nokií N9 by neměl být problém. Měl by být integrovaný jak skype tak SIP klient. Ale nemám to nemohu vyzkoušet.
Našel jsem třeba tohle http://www.meegoexperts.com/2011/09/con ... harmattan/
Zeptám se ještě kolegy.

Osobně bych ale spíš doporučoval koupit android nějaké střední třídy. Podle mého názoru Nokia produkty ani Mikrosoft produkty v oblasti mobilních telefonů nemají budoucnost, proto je škoda se s nimi učit pracovat.
Pepan

Příspěvek od Pepan »

smoulinka píše:
smoulinka píše:
Píše se o Nokii N9 a ta MeeGo ma či se mýlim ? :lol:
Jo jo, chytrý učitelky ... :ugeek:
Odpovědět