Zadání čísla volaného přes ENUM do rychlých kontaktů
Zadání čísla volaného přes ENUM do rychlých kontaktů
Snažím se zadat do rychlých kontaktů číslo volané přes ENUM ve tvaru *09420222745120 případně sip:hudba@nic.cz ale v obou případech dostávám hlášku Vámi zadané číslo je ve špatném tvaru. V čem dělám chybu?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadání čísla volaného přes ENUM do rychlých kontaktů
Jakým způsobem voláte ? Zkoušel jsem vytočit číslo *09420222745120 z telefonu Linksys SPA941 a hraje mi hudba.
Používám Well 172. Když vytočím toto číslo na Wellu hudbu také slyším. Když jsem psal o uložení čísla do rychlých kontaktů, jednalo se o rychlé kontakty na stránce odoriku. Zde jsem ho nemohl vložit pod zkrácenou volbou. Zobrazila se hláška o které jsem psal.
Zkoušel jsem jako zkrácenou volbu vložit vzor uvedený na stránce rychlých kontaktů odorik "sip:822300400@81.31.45.53" a i ten hlásí, že zadané číslo je ve špatném tvaru.

Tohle Vám nejde nastavit?
Dobrý den,
minulý týden jsem prováděl nějaké změny a chybička se vloudila, ENUM opravdu nefungoval. Děkuji za nahlášení, již by to mělo být opraveno.
Přidávání sip adres by nicméně mělo fungovat. Zkoušel jsem i uvedený příklad a neměl jsem s tím problém.
minulý týden jsem prováděl nějaké změny a chybička se vloudila, ENUM opravdu nefungoval. Děkuji za nahlášení, již by to mělo být opraveno.
Přidávání sip adres by nicméně mělo fungovat. Zkoušel jsem i uvedený příklad a neměl jsem s tím problém.
Hlásím, že už jde oboje. U sip adres to byla moje chyba. Při kopírování adresy byl zkopírován i mezerník na konci adresy. Děkuji za rychlé reakce.
Tak, a mně po smazání (v rámci experimentů) už teď pro změnu nejde do rychlých kontaktů přidat číslo *8223004. Hlásí to: Vámi zadané číslo je ve špatném tvaru. 

Díky za info, už je to opraveno.
Dobrý večer, jak je to s rychlým kontaktem k volání na SIP URI, jde to? Nastavil jsem si správně adresu (1777XXXXXXX@in.callcentric.com), ale automat hlásí "Hovor se nepodařilo spojit. Zkontrolujte prosím správnost volaného čísla". Přitom, když na stejnou adresu zavolám ze svého zařízení přímo, funguje to. Kde může být problém? Díky