Dobrý den
Chtěl bych se zeptat na mojí lince od rána dochází k problému kdy při pokusu o přihlášení SW VoIP telefonem se nepřipojí k lince a zobrazí chyby: 408 a po chvíli chybu 503.
Když navštívím webové rozhranní a kliknu na danou linku ve webovém rozhranní tak dostanu pouze hlášku:
"Chyba
V aplikaci došlo k neočekávané chybě.
Problém byl zalogován a administrátor uvědomněn e-mailem."
Chci se zeptat v čem je problém a kdy mi bude linka opět fungovat?
Děkuji
Chyba 408 a 503 na VoIP a nefunkční přístup k lince
Re: Chyba 408 a 503 na VoIP a nefunkční přístup k lince
Jojo Odorik je opět down. Nemilé...
Všechny linky KO
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nyní to už běží.
Kousnul se jeden fyzický server a nejde vůbec pustit přes IPMI.
A sip.odorik.cz zase nechtěl nastartovat na žádném záložním serveru, vždy padal během startu.
Ke všemu ještě ten člověk, co se v serZ nejvíce vyzná, je na cestě a ne u počítače.
Musíme do budoucna mít dva sip.odorik.cz, co běží současně. Aby když jeden spadne, druhý převzal jeho práci. Protože ty starty pod zátěží jsou hodně problematické.
Jinak ty dopolední problémy nejspíš s tím výpadkem vůbec nesouvisí, jen ta chyba na webu. Vše fungovalo dobře, až se kousnul jeden fyzický stroj.
Kousnul se jeden fyzický server a nejde vůbec pustit přes IPMI.
A sip.odorik.cz zase nechtěl nastartovat na žádném záložním serveru, vždy padal během startu.
Ke všemu ještě ten člověk, co se v serZ nejvíce vyzná, je na cestě a ne u počítače.
Musíme do budoucna mít dva sip.odorik.cz, co běží současně. Aby když jeden spadne, druhý převzal jeho práci. Protože ty starty pod zátěží jsou hodně problematické.
Jinak ty dopolední problémy nejspíš s tím výpadkem vůbec nesouvisí, jen ta chyba na webu. Vše fungovalo dobře, až se kousnul jeden fyzický stroj.
V pořádku. Potvrzuji, že to již funguje.
Už jsem se lekl, že mi někdo hacknul účet, když ne ČTÚ tak pak už nevím
Děkuji
Už jsem se lekl, že mi někdo hacknul účet, když ne ČTÚ tak pak už nevím

Děkuji