Celkově mě od RB přišly tyto SMS:
středa 23. 10.2024 17:08
čtvrtek 7.11.2024 10:16Dobry den, venujte pozornost dulezite zprave, kterou jsme Vam poslali na Vasi e-mailovou adresu. Dekujeme. Vase Raiffeisenbank
pátek 8.11.2024 9:46Vazeny kliente, Vas ucet byl zablokovan. Do dnesniho dne jsme od Vas neobdrzeli vyjadreni k nasi vyzve tykajici se overeni a doplneni Vasich klientskych udaju. Odpovedi nam, prosim, zaslete na kyc@rb.cz nebo prostrednictvim Vaseho internetoveho bankovnictvi. Dekujeme. Vase Raiffeisenbank
Vazeny kliente, transakce provedena kartou cislo *3382 byla zamitnuta z duvodu nedostatecneho disponibilniho zustatku na uctu. Vase Raiffeisenbank
A poslali též email 23. 10. 2024, 16:04 z emailu info@klient.rb.cz, který vypadá jako spam, a proto skončil ve spamu, a tak jsem si jej ani přečíst nemohl.
Když to shrnu, tak chtějí prohlášení, že nejsem politicky exponovaná osoba s použitím jakéhosi pochybného formuláře ve wordu, který se mi snaží podsouvat, že jsem politicky exponovaná osoba a vyptává se ne nesmyslné detaily.
Níže je textová verze jako potrava pro vyhledávače.
A zde je první stránka z toho dotazníku ve wordu s nadpisem "Dotazník pro politicky exponované osoby".Dobrý den, pane Soukupe,
kontaktujeme Vás s žádostí o poskytnutí informací, které je potřeba doplnit v souvislosti s ověřením Vašich klientských údajů.
Prosíme o vyplnění dotazníku, zda jste nebo nejste politicky exponovanou osobou, případně k politicky exponované osobě ve vztahu blízkém, tzn. zda vykonáváte nějakou veřejně významnou funkci, např. soudce, starosta, člen orgánu firmy vlastněné státem, člen parlamentu, velvyslanec apod.
Dotazník naleznete na odkazu ZDE
Vyplněný dotazník a případnou dokumentaci nám zašlete zpět prostřednictvím Vašeho internetového bankovnictví, a to nejpozději do 31. 10. 2024.
Návod na vložení dokumentu prostřednictvím internetového bankovnictví:
Po přihlášení do Vašeho internetového bankovnictví zvolte nahoře ikonu „Dokumenty“.
V levém menu „Dokumenty“ klikněte na „Nahrát dokument“.
Jako účel dokumentu vyberte „Klientské údaje“.
Typ dokumentu: Zdroj prostředků.
Pomocí tlačítka přiložit soubor, anebo přímo přetažením souboru nahrajete dokument/y v požadovaném formátu. Můžete nahrát více souborů najednou v celkové maximální velikosti 20 MB.
Po nahrání vybrané dokumentace dokončíte odeslání do banky přes tlačítko „Odeslat“.
Nahrané soubory si můžete poté kdykoliv zkontrolovat v levém menu Dokumenty „Mnou nahrané“.
Vezměte prosím na vědomí, že výše uvedené informace požadujeme z důvodu plnění zákonné povinnosti, kterou Bance ukládá zákon č. 253/2008 Sb. o některých opatřeních proti legalizaci výnosu z trestné činnosti a financování terorismu.
Více informací naleznete na našich webových stránkách www.rb.cz/o-nas/aml-a-kyc/politicky-exponovane-osoby.
Děkujeme za spolupráci.
S přáním příjemného dne
Raiffeisenbank, a.s.
Tedy jde v podstatě jde jen o to prohlásit, že politicky exponovaná osoba nejsem. Ostatní "nesmysly" se mne netýkají.
Zaráží mne, pro nyní po třiceti letech banku napadlo, že budu určitě exponovaná osoba? Proč mne oslovují způsobem, jako by byli nějací spameři nebo podvodníci, co člověka nutí otevřít nějaký odkaz s virem nebo trojským koněm? (pravda je zkontrolovat, že je to z pravých stránek banky, ale i tak by se tomu raději vyhnul)
Představoval bych si, že se na to zeptají po přihlášení do internetového bankovnictví. Proč na vyplnění dávají jen týden času a a po dalším týdnu účet zablokují bez dalšího varování? Představte si, že jste někde na dovolené a máte jen jeden účet!
Často mne kontaktují telefonem s tím, že by mi rádi půjčili,nebo s jinými nesmysly, o což nikdy nemám zájem, ale když hrozí zablokování účtu, to jim za kontakt po telefonu nestojím?
Přijde mi to hrozně amatérské chování od tak velké banky a také mi přijde, že na tom oddělení s emailem kyc@rb.cz a bez telefonního kontaktu musí pracovat samí asociálové, neb normální člověk by takovou práci takovým způsobem dělat nechtěl. A ti asociálové o víkendu a ve svátcích nepracují, takže snadno mohou účet blokovat delší dobu.
A banka zjevně nemá žádný mechanizmus jak si na podobné chování stěžovat, protože kdyby existoval, tohle by si jistě nedovolovala. Nezbývá, než se o takové chování podělit, aby moji zkušenost našel každý, na koho to banka podobným způsobem také zkusí.
A proč se vlastně několik tisíc politických exponovaných osob (politických papalášů) neeviduje jiným způsobem, než že se musí miliónů lidí ptát?
Např. tito lidé by mohli mít povinnost se sami všem svým bankám nahlásit.