Nemáte prosím nápad. Manželka je v Italii a data neběží. Změnil jsem jí ještě před odjezdem data z balíčku na účtování po kB.
Její Xiaomi Redmi10C se tam sice k síti přihlásil, ale data nejdou. Má zapnutá data i datový roaming. U toho datového roamingu si nejsem jist jestli si ho nezapla až následně tam. Zkoušela restart telefonu již několikrát. Poradil jsem jí ať zkusí jiného operátora než se jí automaticky zvolil (TIM).
To zkoušela, ale kroutí se tam pravděpodobně vyhledávání a trvá to tak dlouho, že to ukončila a je opět na automatice u TIM.
Poradíte nám nějaký fígl?
nefunkční data v roamingu
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkční data v roamingu
Povolená data v roamingu v nastavení telefonu předpokládám má? Roaming se nezrušil, jen jsou ceny bez příplatků.
Už si přesně na tohle v posledním měsíci stěžovali jiní dva lidé. Mám podezření, jestli u T-mobile nepřevádějí část SIM, nebo nově aktivované SIM na jiný systém, kde se to chová odlišně. Napište mi telefonní číslo manželky. Zkusil bych koupit nějaký menší balíček (na naše náklady), jestli se data poté rozjedou.
Už si přesně na tohle v posledním měsíci stěžovali jiní dva lidé. Mám podezření, jestli u T-mobile nepřevádějí část SIM, nebo nově aktivované SIM na jiný systém, kde se to chová odlišně. Napište mi telefonní číslo manželky. Zkusil bych koupit nějaký menší balíček (na naše náklady), jestli se data poté rozjedou.
Dobře, děkuji. Budu rád když se to zkusí. Poslal jsem SZ.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem balíček 150 MB za 39 Kč. a 39 Kč vrátil. Dejte vědět, jestli začaly data opět fungovat.
Ano. S balíčkem data fungují. Děkuji za vyproštění.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by měl někdo ještě problém s daty v roamingu a máte např. balíček 1GB + 1GB, pošlete nám prosím, o jaké se jedná číslo. Pošleme je do T-mobile na opravu. Bylo by samozřejmě škoda nevyužitý balíček rušit. Pokud balíček nemáte a na data spěcháte, může být nejrychlejší oprava si nějaký pořídit, třeba ten za 9 Kč. Po vypotřebování a zrušení balíčku by to už mohlo být OK.
Měli by to opravit, aby se to běžně nestávalo. Je to prý opravdu nějaká chyba.
Měli by to opravit, aby se to běžně nestávalo. Je to prý opravdu nějaká chyba.