Lámu si hlavu jak nastavit ústřednu Unifi talk, mohu volat, ale příchozí hovory se nespojí. Když vytočím číslo z pevné linky v rámci talk, odpoví nastavená virtuální asistentka. Posílám screenshoty co jsem nastavil, na nastavení se přidávají pole a pro odorik nemá Unifi návod, tak jsem vzal z jineho. Linksys pap2 nám normálně funguje. Co jsem nastavil v příloze
Moc děkuji JCH
Unifi talk - ústředna (jde volat, nejde se dovolat)
Unifi talk - ústředna (jde volat, nejde se dovolat)
- Přílohy
-
- odorik.png (121.61 KiB) Zobrazeno 5444 x
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Unifi talk - ústředna (jde volat, nejde se dovolat)
Odorik se snaží poslat hovor na číslo "gw+odorik".
Viz obrázek.
Na tomhle místě bývá obvykle telefonní číslo nebo klapka, kam hovor poslat.
Posíláme to tam proto, že si to vyžádala služba při registraci.
Pokud ale vnutím v paralelním zvonění hovor na skutečné číslo a ne nesmysl "gw+odorik", už to na mne mluví.
Tedy máte dvě možnosti jak to spravit. Buď změnit nastavení té služby, aby nechtěla hovor na "gw+odorik" a nebo to u nás na webu poslat natvrdo, jak jsem udělal já. Směrování na *770126 v paralelním zvonění pak smažte.
Když hovor projde, vypadá to takto.
Viz obrázek.
Na tomhle místě bývá obvykle telefonní číslo nebo klapka, kam hovor poslat.
Posíláme to tam proto, že si to vyžádala služba při registraci.
Pokud ale vnutím v paralelním zvonění hovor na skutečné číslo a ne nesmysl "gw+odorik", už to na mne mluví.
Tedy máte dvě možnosti jak to spravit. Buď změnit nastavení té služby, aby nechtěla hovor na "gw+odorik" a nebo to u nás na webu poslat natvrdo, jak jsem udělal já. Směrování na *770126 v paralelním zvonění pak smažte.
Když hovor projde, vypadá to takto.
Re: Unifi talk - ústředna (jde volat, nejde se dovolat)
Dobrý den, děkuji za odpověď (přesné, jasné, stručné a hlavně funkční). Já byl "zaseknutý" na tom keep alive:-)