Callback na rychlý kontakt
Callback na rychlý kontakt
Proč to nefunguje? Vůbec to nejde? To je škody. Díky.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Callback na rychlý kontakt
Můžete to popsat trochu více? Jakým způsobem přesně voláte a jak to zadáváte?
http://www.odorik.cz/w/callback
Callback prozvoněním. Prozvonil jsem to slovenské číslo, dostal volání z odoriku, v nápovědě bylo, že musím vyťukat volané číslo včetně mezinárodní předvolby a pak stisknout křížek. Zkusil jsem (v zahraničí) ťuknout jen rychlou předvolbu a křížek, ale ke spojení nedošlo. Fungovalo to až jen přesně podle návodu.
Callback prozvoněním. Prozvonil jsem to slovenské číslo, dostal volání z odoriku, v nápovědě bylo, že musím vyťukat volané číslo včetně mezinárodní předvolby a pak stisknout křížek. Zkusil jsem (v zahraničí) ťuknout jen rychlou předvolbu a křížek, ale ke spojení nedošlo. Fungovalo to až jen přesně podle návodu.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To je zvláštní myslím, že to tak používá spousta lidí. Pošlete mi o jaký účet se jedná já to zkontroluji a pokusím se to zopakovat. Nemůžete mít něco špatně nastaveno ? Pokud bych při tom něco provolal, kredit doplním.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha dostal jsem teď soukromou zprávu. Co přesně nešlo je volání na URI, které bylo pod tím rychlým kontaktem uložené. To je možné. Hodně lidí využívá zpětné volání v kombinaci s číslem uloženým pod rychlým kontaktem, nicméně použít to pro volání na uri to je vzácnost.
Asi to tak bude, zkusím to spravit.
Asi to tak bude, zkusím to spravit.
nová aplikace, mohlo by vás zajímat.. callback hovory velmi snadno přímo z adresáře!
https://play.google.com/store/apps/deta ... b.coolback
https://play.google.com/store/apps/deta ... b.coolback
Teď teda nefunguje použití rychlé volby vůbec, zatím to jako spravené nevypadá, no, nedá se nic dělat, že...xsouku04 píše:Aha dostal jsem teď soukromou zprávu. Co přesně nešlo je volání na URI, které bylo pod tím rychlým kontaktem uložené. To je možné. Hodně lidí využívá zpětné volání v kombinaci s číslem uloženým pod rychlým kontaktem, nicméně použít to pro volání na uri to je vzácnost. Asi to tak bude, zkusím to spravit.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
co myslíte tím "nefunguje použitý rychlé volby vůbec" ?Hooonza píše:Teď teda nefunguje použití rychlé volby vůbec, zatím to jako spravené nevypadá, no, nedá se nic dělat, že...xsouku04 píše:Aha dostal jsem teď soukromou zprávu. Co přesně nešlo je volání na URI, které bylo pod tím rychlým kontaktem uložené. To je možné. Hodně lidí využívá zpětné volání v kombinaci s číslem uloženým pod rychlým kontaktem, nicméně použít to pro volání na uri to je vzácnost. Asi to tak bude, zkusím to spravit.
Já jsem to testoval a ze svého telefonu +420608424631 jsem prozvonil číslo +421233889879
a bylo mi zavoláno zpět.
Vytočil jsem číslo rychlé volby 86# pod níž mám uloženo číslo v síti *300100 a bez problému mi to komažitě zvonilo.
Tak jsem zmáčknul * abych vyzkoušel i jiné.
Zkusil jsem 66# nimž mám uložen svůj skype a i to fungovalo.
Jediné co nefungovalo bylo volání na 1#, tam mám uloženo sip:hudba@nic.cz a to opravdu nefungovalo.
Byl bych tedy rád, pokud by jste byl při popisu problému konkrétnější. Protože abychom chybu mohli opravit, musíme být schopni ji zopakovat.
Dobrý den, díky za reakci, ano máte pravdu, to, co nefunguje (celou dobu), je callback na rychlý kontakt na SIP adresu. Při mém prvním oznámení se objevilo ve sluchátku rychlé pípání, jakoby obsazeno - teď už ani to ne, prostě hlucho, jen pak zase nápověda "Zadejte" ...
Volání pomocí rychlého kontaktu na URI sip:xxxx nyní nefunguje ani při volání přes 822 300 400. Dřív to bez problému fungovalo. (Při vytočení z VOIP klienta to funguje.)Hooonza píše:Dobrý den, díky za reakci, ano máte pravdu, to, co nefunguje (celou dobu), je callback na rychlý kontakt na SIP adresu. Při mém prvním oznámení se objevilo ve sluchátku rychlé pípání, jakoby obsazeno - teď už ani to ne, prostě hlucho, jen pak zase nápověda "Zadejte" ...