Poloviční hlasitost Odorik ve srovnání s GSM operátorem
Poloviční hlasitost Odorik ve srovnání s GSM operátorem
Ahoj všem. Možná se už řešilo. Ale...
Používám NOKIA E52 (velice spokojen) a pokud mám příchozí hovor z GSM je hlasitost normální, ale pokud mi volá někdo přes Odorik je hlasitost v porovnání cca poloviční než GSM. V praxi to dopadá tak, že po hovoru přes Odorik (zesílil jsem hlasitost na telefonu) mi GSM hovor "řve do ucha" a po zeslabení špatně slyším hovor přes Odorik. Kamarád má NOKIA N8 a má stejný problém. Bohužel telefon si neumí pamatovat nastavení hlasitosti pro jednotlivé operátory. Otázka: Jde nějak u Odorika zesílit hlasitost? Myslím na straně ústředny - samozřejmě.
Děkuji za reakce...
Používám NOKIA E52 (velice spokojen) a pokud mám příchozí hovor z GSM je hlasitost normální, ale pokud mi volá někdo přes Odorik je hlasitost v porovnání cca poloviční než GSM. V praxi to dopadá tak, že po hovoru přes Odorik (zesílil jsem hlasitost na telefonu) mi GSM hovor "řve do ucha" a po zeslabení špatně slyším hovor přes Odorik. Kamarád má NOKIA N8 a má stejný problém. Bohužel telefon si neumí pamatovat nastavení hlasitosti pro jednotlivé operátory. Otázka: Jde nějak u Odorika zesílit hlasitost? Myslím na straně ústředny - samozřejmě.
Děkuji za reakce...
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poloviční hlasitost Odorik ve srovnání s GSM operátorem
No asi aby to nějak šlo, ale setkal jsem s tímto požadavkem myslím vůbec podruhé za celou dobu. Nejlepší je samozřejmě s hlasitostí manipulovat v koncových zařízeních. Máte tento problém i vy ostatní uživatelé nokia E52 ? Já se svou nokia asha 303 nic takového nepozoruji.
Ještě mám jeden dotaz. Není možné, že by to jak nahlas je slyšet záleželo na tom z jakého telefonu volá protistrana ?
Ještě mám jeden dotaz. Není možné, že by to jak nahlas je slyšet záleželo na tom z jakého telefonu volá protistrana ?
Ano, možné je všechno. Na protistraně záleží a Vy (odborník) víte nejlépe přes kolik bran a ten hlas jde. Možné je i momentální "rozpoložení" mého ucha či momentálně kde se nacházím. Já jsem to nějak přesně či v kontrolovaných podmínkách netestoval. Navíc tento problém není zas tak vážný. Neznemožňuje to vlastní telefonování a vzpomeňme na komunistické analogové ústředky PK kdy co hovor to unikát. Jinak jsem se službami odorik spokojen.
Otázka zní takto: Jde individuálně nastavit hlasitost pro konkrétního účastníka?
P.S. co děláte o svátcích v práci???? Myslel jsem že makáme jenom my z ostrahy a jiné podezřelé existence.

MAZEJTE K NĚKAM K VODĚ A NA PIVO!!!!!
Otázka zní takto: Jde individuálně nastavit hlasitost pro konkrétního účastníka?
P.S. co děláte o svátcích v práci???? Myslel jsem že makáme jenom my z ostrahy a jiné podezřelé existence.

MAZEJTE K NĚKAM K VODĚ A NA PIVO!!!!!
Ahoj, používám Nokia E52 s ODORIKEM,
žádny problém s hlasitostí nemám, všechno funguje stejně jako s GSM.
žádny problém s hlasitostí nemám, všechno funguje stejně jako s GSM.
Tak to ti pěkně děkuju. Musím hledat problém u sebe a to nerad dělám

Zdravím, nerad oživuji "mrtvé téma", bohužel mám stejný problém jako autor vlákna, tzn. hlasitost hovoru (odchozího i příchozího) je ve srovnání s GSM zhruba poloviční. Problém se vyskytuje jak v defaultním SIP stacku Androidu 4.0.4, tak v cSipSimple. Výrazně to snižuje použitelnost služby. Je něco, co se s tím dá z mého konce udělat? Díky za jakýkoliv tip.
jo tak toto jsem řešil mockrát. U originál Androidu (Stock). Nejlepší jak z toho ven je cyanogenmod nebo jeho klon. K tomu nainstalovat z Google play Volume+ a máte po starostech. I když v csipsimple je možnost se přepnout do expertního módu a tam v Media nastavit hlasitost z 1.0 na vyšší hodnotu. U jiných programů s nízkou hlasitostí obvykle pomůže Jen cyanogenmod a Volume+. U originál Androidu mě zlobil Fring, Nimbuzz, Skype, media5fone...
Díky za tip na Volume+, vyzkouším, CyanogenMod používám.
v Csipsimple je to: Nastavení - (menu: Režim pro experty) - Média - Zesílení reproduktoru.
No a máte někdo skušenost s tokým nastavením na symbianu (Nokia E52)?