Chtěl bych se zeptat proč mi nefunguje paralelní vyzvánění s časovým zpožděním ( http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla )
Klasické paralelní vyzvánění ano, ale pokud zadám *08305*XXXXXX tak na čísle *XXXXXX po 5s nevyzvání( zkoušel jsem i *08305*487XXXXXX nebo **08305487XXXXXX).Je časově zpožděné vyzvánění funkční i na přednastavené rychlé kontakty(na skype)?Jak nastavit *08305*20 nebo*0830520 (20 je číslo rychlého kontaktu)?
Speciální čísla
Re: Speciální čísla
Zdravim,
cisla se zadavaji ve tvaru *083YY kde YY (01-99) je pocet opozdenych vterin, potom nasleduje cislo stejne jako, kdyz ho vytacite prez telefon
(linka s *,verejna cisla bez *, rychle kontakty bez *).
Otestoval jsem volani naprimo *08305*300XXX a na verejne cislo *08305533533XXX, volani z presmerovani a volani z rychlych kontaktu na verejne i neverejne cislo a vsechno mi funguje.
Prosim napiste `call id` (vypis volani/Výpis: podrobny/ posledni sloupecek,spodni cislo) hovoru ,ktery nesel a podivam se kde je chyba.
Dekuji.
cisla se zadavaji ve tvaru *083YY kde YY (01-99) je pocet opozdenych vterin, potom nasleduje cislo stejne jako, kdyz ho vytacite prez telefon
(linka s *,verejna cisla bez *, rychle kontakty bez *).
Otestoval jsem volani naprimo *08305*300XXX a na verejne cislo *08305533533XXX, volani z presmerovani a volani z rychlych kontaktu na verejne i neverejne cislo a vsechno mi funguje.
Prosim napiste `call id` (vypis volani/Výpis: podrobny/ posledni sloupecek,spodni cislo) hovoru ,ktery nesel a podivam se kde je chyba.
Dekuji.
Re: Speciální čísla
Už mi to funguje.
Děkuji
Děkuji