Jo jo, vyzkoušeno přímé SIP volání, CallBack, i volání přes 822 z ha-loo mobil.Zedna píše:Takze snizeni ceny volani z VOIP Odorik na mobily z 1Kc/min na 0.59Kc/min je realitou,ted jsem to vyzkousel a skutecne se uctovala uz nova cena.
Snizeni cen?
Re: Snizeni cen?
Ja jsem to zkousel pres Odorik.exe na muj mobil.ViR píše:Jo jo, vyzkoušeno přímé SIP volání, CallBack, i volání přes 822 z ha-loo mobil.Zedna píše:Takze snizeni ceny volani z VOIP Odorik na mobily z 1Kc/min na 0.59Kc/min je realitou,ted jsem to vyzkousel a skutecne se uctovala uz nova cena.
Delka hovoru: 3 sekundy
Cena za min: 0.59 Kc
Cena hovoru: 0.03 Kc

Cenová kalkulačka ještě pracuje dle částečně upraveného ceníku, alespoň si to myslím na základě předešlého vyjádření Odoriku, kdy bylo avízováno 0,59+0,59. Zpětné volání na mobil za 1,59 = 0,59+1,00 je asi chyba. Věřím, že to v brzké době lidé od Odoriku opraví. Nebo to tak má být?!
Zpětné volání na pevnou je také 0,59+1,00/0,39+1,00.....
Volat jsem nezkoušel.
Zpětné volání na pevnou je také 0,59+1,00/0,39+1,00.....
Volat jsem nezkoušel.
Je možné, že je to tak správne. Zpětné volání mohlo ostať na 1Kč a znížila sa len cena volania do destinácie (na mobil). Celkom je to aj pohopiteľné, pokiaľ sa Odorikovi nevyplatí cena volania z mobilu, ako virtuálnemu operátorovi, nižšia ako cca 1.70, tak by sa pri cene callbacku 1.18 vpodstate nikdy nevyplatilo volať z mobilu a SIMka by bola využívaná len na hovory do siete Odorika (ak budú tie znížené) a na data pre callback. Tým by sa Odorikovi asi virtuál nevyplatil. Voocall síce má callback za 1.10, ale buď nemá v tarife dáta (a tak callback od neho nie je možný) alebo má tarif, kde si človek musí za data zaplatiť paušálne 150,-Kč na mesiac (a tak sa callback predraží, pokiaľ človek data naozaj v tej miere nevyužíva)...ViR píše:Není cena 1,59 Kč/min na kalkulačce pro callback z mobilu (třetí řádek v roletce) špatně?Podle čtvrtého to vychází 1,18 Kč/min, což by mělo být OK.
Je to možné, že zpětné volání za 0,59+0,59 bude pouze do virtuála "Odorik", pak by to bylo asi OK. Uvidíme, až co na to lidé od Odorika.... (moc se asi nevyspali, tak to asi nyní dohání...)
Tak jsem to zkoušel v kalkulačce a asi tam je počáteční "chaos". Jednou to dá výslednou cenu 0,59+1,00=1,59 pak zase 0,59+0,59=1,18 Však oni si to opraví, aby to případné zájemce neodradilo......
Počkejme třeba do zítřka, pak se uvidí.
Přeji všem hezký letní den!
Dobrá zpráva - jde to 0,59+0,59!
Tak jsem to zkoušel v kalkulačce a asi tam je počáteční "chaos". Jednou to dá výslednou cenu 0,59+1,00=1,59 pak zase 0,59+0,59=1,18 Však oni si to opraví, aby to případné zájemce neodradilo......
Počkejme třeba do zítřka, pak se uvidí.
Přeji všem hezký letní den!
Dobrá zpráva - jde to 0,59+0,59!
Tak v tomhle by jsme mohli Odoriku pomoct my vsichni. Kazdy z nás se pohybuje na různých forech. Drobné zmínky - hlavne ne nasilne, aby se to neobratilo v "Medvedi sluzbu". Urcite by se nam to vratilo v pocitu ziskani vetsi stability Odoriku (IMHO).luky píše:Občas čtu mobilmania.cz a tam se často zmiňuje Voocall, o Odoriku velice málo (exaktní statistiku jsem nedělal, taky nevím jestli voocall to nemá nějak domluvené). A ta reklama dělá hodně. Když už nic, tak dává lidem pocit, že udávaná služba nebo zboží je osvědčená, bezpečná, prostě přirozená.
Obdivuju reklamní strategii u Air bank. Té bance nelze nevěřit (reklamní masáž). Jasně, PPF má jiné finanční možnosti
stačí 5 sekundový šot v TV ve stylu "Odorik, vaše cesta k levnému volání. Najdete na http://www.odorik.cz". Vím, zadarmo to nebude, ale jak chcete, aby o vás věděla celá země? Taky reklama do časopisu pro ženy, TV programu aj. Reklama na fasády domů.... jsou přece i levnější varianty
(vzpomínám na "CISCO váš sponzor časomíry" od té doby jsem věděl, že existuje nějaké cisco)
Díky za nahlášení problému s ceníkem a kalkulačkou na webu, mělo by to být opravené.
Kalkulačka asi už ano, ale ostatní není.Largon píše:Díky za nahlášení problému s ceníkem a kalkulačkou na webu, mělo by to být opravené.
Na "Levné volání všemi způsoby" Jak volat přes internet s Odorik.cz jsou ještě staré ceny..... Chce to v klidu pomalu projít..... Však se to vychytá.
I tak díky za tu cenu!!!
Taky ty různé upoutávky v grafice........
Díky, upravil jsem to i v té sekci "Levné volání všemi způsoby".
Banner už kolega aktualizoval, jen zatím prohlížeče mají verzi z cache. Plnohodnotnou opravu nasadíme asi až i s verzí pro GSM volání.
Banner už kolega aktualizoval, jen zatím prohlížeče mají verzi z cache. Plnohodnotnou opravu nasadíme asi až i s verzí pro GSM volání.
Ako to vidíte s cenami pre volania na Slovensko? Bol by tu priestor k zníženiu? Ceny na pevné linky sú fajn, no ceny na mobil by mohli byť konkurencieschopnejšie. 2,96 kč/min je cca 0,11-0,12 eur. Základná cena volania z mobilu na mobil stojí na SLovensku 0,13 eur a nižšie. Napr. O2 ponúka pri balíčkoch zníženie až na 0,07 eur, podľa typu balíčka. Volania za tieto ceny platia pre celu EU.
Tiež keď to porovnám s cenníkom Odoriku - volania na mobil do CR, DE, AT sú niekoľko násobne nižšie, ako na SK.
Ešte jedno porovnanie - VOiP operátor Viptel SK ponúka volania na mobil za 0,08-0,11 eur. (majú však vyššie ceny za pevné linky a zahraničie a pri nižžších cenách treba mať minimálny obrat).
Inak fandím Odoriku, zatiaľ spokojnosť
Tiež keď to porovnám s cenníkom Odoriku - volania na mobil do CR, DE, AT sú niekoľko násobne nižšie, ako na SK.
Ešte jedno porovnanie - VOiP operátor Viptel SK ponúka volania na mobil za 0,08-0,11 eur. (majú však vyššie ceny za pevné linky a zahraničie a pri nižžších cenách treba mať minimálny obrat).
Inak fandím Odoriku, zatiaľ spokojnosť