Záložní číslo pro případ nedostupnosti na internetu
Re: Záložní číslo pro případ nedostupnosti na internetu
Při použití záložního čísla volající u kolegy slyší hlášku "Číslo neexistuje", pak ale pár hovorů prošlo. Je to správně?
Nějaké podrobnosti prosím - jaký kolega, jaké číslo, čas kdy k tomu došlo, ... Klidně na email. Podíváme se na to.
Situace se vyjasnila, kolega měl nějak vypnutý mobil - takže nebylo kam volat. Díky za Váš zájem 

-
Lze při použití záložního čísla hovor přesměrovat do hlasové schránky?
Zkouším uvést jako záložní číslo *0855002*300116, ale stále se mi přehrává výchozí uvítání hlasové schránky Odorik, i když již mám nahrané vlastní uvítání
Díky za pomoc
Zkouším uvést jako záložní číslo *0855002*300116, ale stále se mi přehrává výchozí uvítání hlasové schránky Odorik, i když již mám nahrané vlastní uvítání

Díky za pomoc
-
Máte aktivované přehrávání uvitací hlášky v sekci Paralelní zvonění. Problém je v tom, že se to ozve i v případě, pokud přesměrujete hovor na SIP URI adresu v rámci paralelního zvonění. Odorik by to měl nějak předělat, a taky by už konečně měl aktivovat možnost nahrávání uvitacích hlášek do hlasové schránky přes webové rozhranní.buric.zdenek píše:Lze při použití záložního čísla hovor přesměrovat do hlasové schránky?
Zkouším uvést jako záložní číslo *0855002*300116, ale stále se mi přehrává výchozí uvítání hlasové schránky Odorik, i když již mám nahrané vlastní uvítání![]()
Díky za pomoc
Ja jsem se jeste chtel zeptat - pokud se pouzije toto cislo, tak prehrava se zde hlaska o nizkem kreditu? Mame takto presmerovana tri cisla a hlaska "mate 25 minut" by nebyla uplne vhodna, kdyz se zapomene na dobiti... 

-
Dobrý den, prosím, v které části menu je nyní položka "Záložní číslo pro případ nedostupnosti na internetu"? Děkuji.
Linky → Číslo v síti (linka) → Záložní číslodoubleclutcher píše: ↑čtv 13. úno 2025 10:57:17 v které části menu je nyní položka "Záložní číslo pro případ nedostupnosti na internetu"?