Přesměrování volání na linku
Přesměrování volání na linku
Zdravím, poradíte někdo, jak přesměrovat hovor (Paralelní vyzvánění), který směřuje přímo na číslo linky *XXXXXX?
Re: Přesměrování volání na linku
Obávám se, že uživatelské nastavení této funkce na ústředně není podporováno. Číslo linky, doplněné o @sip.odorik.cz (respektive IP adresu, případně i port) je finální vnitřní adresa "fyzického" terminálu. Čili pokud už na něj hovor "doručím", měl by mít (aby to bylo "čisté") možnost poslat hovor jinam už jedině tento terminál (což SIP obecně umí). Nikoli již něco na cestě.GeBu píše:Zdravím, poradíte někdo, jak přesměrovat hovor (Paralelní vyzvánění), který směřuje přímo na číslo linky *XXXXXX?
Je to asi tak, jako když dopis adresovaný na miniTEL s.r.o. (analog veřejného čísla) předá asistentka, která má na starosti poštu, podle "vnitřního předpisu" třeba p. Soukupovi (analog čísla linky). Neměla by již mít možnost přijít a vzít mu jej příjemci z kufru. Ale předtím, než jej někomu dá, může, na základě pokynu k "přesměrování", dát ten dopis třeba p. Kovaříkovi (jiné lince)

Mám za to, že tato "logika" snižuje nebezpečí cyklení a pod., protože tím pádem lze "přesměrovávat" jen z jedné úrovně o vrstvu výše, a to z namapovaného čísla.
Re: Přesměrování volání na linku
Děkuji. Já jen potřeboval ověřit, že jsem někde něco nepřehlédl - konfigurační možnosti Odorik jsou opravdu rozsáhlé.
Problém to pro mne není.
Problém to pro mne není.