Hezky vecer, mam dotaz nebo spise pripominku pro Odorik. Neslo by v pripade objednavani zpetneho volani vypnout ci ukoncit hovor pro prvni stranu, ktera callback inicializuje v pripade kdy ukonci jako prvni svuj hovor druha strana ? Napriklad, jedna se mi to, kdyz treba ja majitel uctu Odorik objednavam a funguji jako spojovatelka hovoru pro treti strany napriklad chci spojit hovor mezi strejdou a bratrancem kteri zijou, napr. jeden v USA a druhy v Praze a ja callback inicializuji prostrednictvim SMS zpravy napr. " PIN#602123456#0018001234567" tak vetsinou se stava to, ze kdyz ukonci hovor jako prvni druha strana tedy v tomto priklade cislo 0018001234567, tak pro prvni stranu v tomto nazornem priklade 602123456, kdy jeste visi na drate je jeste moznost uskutecnit dalsi hovor jelikoz automat ho k tomu vyzve. No a ja se ptam, jestli by nebylo mozne v pripade, ze jako druha strana jako prvni ukonci hovor, aby se zaroven ukoncil hovoru i pro prvni stranu ? Protoze kdyz takhle delam callback pro dva lidi, kteri nemaji pristup k memu uctu Odorik, tak jeden z nich muze si volat libovolne kam se mu zamane.
Stejne by to melo byt i tak, pokud callback delam pro sebe tedy ze sveho telefonu napr. 608123456 odeslu SMS ve tvaru " PIN#608123456#730123456 tak tedy kdyz ukonci hovor jako prvni cislo 730 xxxx tak by melo dojit k ukonceni hovoru i na me strane ?!
Je tedy mozne aby Odorik vypnul moznost uskutecnovat dalsi hovory po te, co jeden z volanych ucastniku ukonci hovor jako prvni ? Dekuji moc. Je to vhodne prave pro takove priklady, kdy chci spojit dva cizi lidi a naklady na hovory jdou k me strane. Děkuji moc.