Bude GSM Odorik taky rozdávat vánoční dárky ?

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
helmut.niederman

Re: Bude GSM Odorik taky rozdávat vánoční dárky ?

Příspěvek od helmut.niederman »

A co když nejsem předplatitel Epochy ale koupím si ji v trafice ? Bude tam ten Odorik Letáček ? :roll:
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

helmut.niederman píše:A co když nejsem předplatitel Epochy ale koupím si ji v trafice ? Bude tam ten Odorik Letáček ? :roll:
Nebude. Zatím to zkoušíme jen na předplatitelích. Ale možná někdy v budoucnu. Vzhledem k tomu, že epocha stojí jen cca 33 Kč, ji dělá náš poukaz pak poměrně levnou záležitostí.
helmut.niederman

Příspěvek od helmut.niederman »

xsouku04 píše:
helmut.niederman píše:A co když nejsem předplatitel Epochy ale koupím si ji v trafice ? Bude tam ten Odorik Letáček ? :roll:
Nebude. Zatím to zkoušíme jen na předplatitelích. Ale možná někdy v budoucnu. Vzhledem k tomu, že epocha stojí jen cca 33 Kč ji dělá náš poukaz pak poměrně levnou záležitostí.
A mohli byste to taky zkusit na předplatitelích časopisů " Médium ", " Záhady Života ", "100+1 " ?
JPT

Příspěvek od JPT »

A nebo dát nulový poplatek :-) To by bylo zákazníků...
blayen

Příspěvek od blayen »

On už 0,- je když je posledních 30 dní útrata. Ale zlevnit přenos čísla by nebylo zlý :)
JPT

Příspěvek od JPT »

Já vím, ale myslel jsem za 0 bez podmínek. Ono když má člověk VoIP, tak toho z mobilu už moc nenavolá. A VoIP u Odoriku je bez paušálu a GSM je s poplatkem, tak to nějak nejde k sobě. Jednorázové poplatky mě nevadí. Rači bych je zaplatil Odoriku + pušál za 0 než někde jinde platit paušál za 0 a mít přenos zdarma.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

JPT píše:Já vím, ale myslel jsem za 0 bez podmínek. Ono když má člověk VoIP, tak toho z mobilu už moc nenavolá. A VoIP u Odoriku je bez paušálu a GSM je s poplatkem, tak to nějak nejde k sobě. Jednorázové poplatky mě nevadí. Rači bych je zaplatil Odoriku + pušál za 0 než někde jinde platit paušál za 0 a mít přenos zdarma.
Bohužel, my jsme ty podmínky nevymysleli. Úplně bez poplatku nejde ,ani kdybychom se rozhodli to "dotovat". Prostě tarif bez paušálu být nesmí. Detaily zjevně nemohu sdělovat.
JPT

Příspěvek od JPT »

Jojo, já vím. Něco v tom smyslu už jste psal zezačátku, ale teď někteří virtuálové taky pod GTS nabízí i bez paušálu, tak to jen tak zkouším jestli to náhodou nepujde :-)
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

JPT píše:Jojo, já vím. Něco v tom smyslu už jste psal zezačátku, ale teď někteří virtuálové taky pod GTS nabízí i bez paušálu, tak to jen tak zkouším jestli to náhodou nepujde :-)
Ale ti mají zase smlouvu, kde zákazník ručí celým svým majetkem. (a nebo to s tím nulovým paušálem není tak úplně pravda, ale je to napsáno někde jen malýma písmenkama .)
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

JPT píše:Já vím, ale myslel jsem za 0 bez podmínek. Ono když má člověk VoIP, tak toho z mobilu už moc nenavolá. A VoIP u Odoriku je bez paušálu a GSM je s poplatkem, tak to nějak nejde k sobě. Jednorázové poplatky mě nevadí. Rači bych je zaplatil Odoriku + pušál za 0 než někde jinde platit paušál za 0 a mít přenos zdarma.
Jenomže u VoIP platíš nějaký paušál poskytovateli internetu (bez toho by bylo VoIP na dvě věci), takže to opravdu nejde srovnávat.
Odpovědět