WP8 a připojení na stránky Odorik
WP8 a připojení na stránky Odorik
Pokusil jsem se přihlásit na stránky Odorik.cz pomocí mobilu s WP8, nezadařilo se. Přihlašovací kolonka "nebere" žádný text. Poradí někdo co s tím? Díky
Re: WP8 a připojení na stránky Odorik
Přihlašte se jménem a heslem ne přes PIN.
nebo si pin napište jinde, zkopírujte do schránky a na odorik.cz dejte "vložit". takhle to obcházim na androidu.. 

-
To policko je fakt blby, mne zas v opere diky tomu javaskriptu nefunguje mazani backspacem a to na desktopu. Kdyz se preklepnu, musim reloadnout stranku a cele napsat znovu. Podle me by bylo nejlepsi mit hvezdicky od zacatku jako u input type password a zadnym javaskriptem to neopravovat. Je to sice efektni, ale rozhodne ne efektivni 

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenomže velká část našich zákazníků není schopna správě opsat z papírku číslo bez toho, aby to nemohli zkontrolovat.Jan Telefonista píše:To policko je fakt blby, mne zas v opere diky tomu javaskriptu nefunguje mazani backspacem a to na desktopu. Kdyz se preklepnu, musim cely smazat a znovu. Podle me by bylo nejlepsi mit hvezdicky od zacatku jako u input type password a zadnym javaskriptem to neopravovat. Je to sice efektni, ale rozhodne ne efektivni
Na přihlašování se tedy raději uložte tento odkaz: http://www.odorik.cz/ucet/?login_method=credentials
-
Aha. Tak to by me ani ve snu nenapadlo
To je opravdu velka cast? Kdyby jich byla mensina, dal bych tam ikonku vozickare "zobrazit znaky pri psani", ktery by zmenil input type password na normalni input type treba s tim javaskriptem 

-
A nebo jen opravit ten javaskript tak, aby tam backspace a delete fungovalo...
...a po přihlášení z tohoto odkazu to hodí opět na základní stránku kde se nedá přihlásit.... a perpetum mobile může pokračovat. Opravdu super doporučení. Ach joxsouku04 píše:Jenomže velká část našich zákazníků není schopna správě opsat z papírku číslo bez toho aby to nemohli zkontrolovat.Jan Telefonista píše:To policko je fakt blby, mne zas v opere diky tomu javaskriptu nefunguje mazani backspacem a to na desktopu. Kdyz se preklepnu, musim cely smazat a znovu. Podle me by bylo nejlepsi mit hvezdicky od zacatku jako u input type password a zadnym javaskriptem to neopravovat. Je to sice efektni, ale rozhodne ne efektivni
Na přihlašování se tedy raději uložte tento odkaz: http://www.odorik.cz/ucet/?login_method=credentials

Teď jsem to zkoušel a vše OK. 

Potvrzuji, teď uz to z doporučeného odkazu funguje. Díky za opravu.