WP8 a připojení na stránky Odorik

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
vajda

WP8 a připojení na stránky Odorik

Příspěvek od vajda »

Pokusil jsem se přihlásit na stránky Odorik.cz pomocí mobilu s WP8, nezadařilo se. Přihlašovací kolonka "nebere" žádný text. Poradí někdo co s tím? Díky
sudetak

Re: WP8 a připojení na stránky Odorik

Příspěvek od sudetak »

Přihlašte se jménem a heslem ne přes PIN.
blayen

Příspěvek od blayen »

nebo si pin napište jinde, zkopírujte do schránky a na odorik.cz dejte "vložit". takhle to obcházim na androidu.. ;-)
Jan Telefonista

Příspěvek od Jan Telefonista »

To policko je fakt blby, mne zas v opere diky tomu javaskriptu nefunguje mazani backspacem a to na desktopu. Kdyz se preklepnu, musim reloadnout stranku a cele napsat znovu. Podle me by bylo nejlepsi mit hvezdicky od zacatku jako u input type password a zadnym javaskriptem to neopravovat. Je to sice efektni, ale rozhodne ne efektivni :)
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Jan Telefonista píše:To policko je fakt blby, mne zas v opere diky tomu javaskriptu nefunguje mazani backspacem a to na desktopu. Kdyz se preklepnu, musim cely smazat a znovu. Podle me by bylo nejlepsi mit hvezdicky od zacatku jako u input type password a zadnym javaskriptem to neopravovat. Je to sice efektni, ale rozhodne ne efektivni :)
Jenomže velká část našich zákazníků není schopna správě opsat z papírku číslo bez toho, aby to nemohli zkontrolovat.

Na přihlašování se tedy raději uložte tento odkaz: http://www.odorik.cz/ucet/?login_method=credentials
Jan Telefonista

Příspěvek od Jan Telefonista »

Aha. Tak to by me ani ve snu nenapadlo :roll: To je opravdu velka cast? Kdyby jich byla mensina, dal bych tam ikonku vozickare "zobrazit znaky pri psani", ktery by zmenil input type password na normalni input type treba s tim javaskriptem :D
mobilemanic

Příspěvek od mobilemanic »

A nebo jen opravit ten javaskript tak, aby tam backspace a delete fungovalo...
vajda

Příspěvek od vajda »

xsouku04 píše:
Jan Telefonista píše:To policko je fakt blby, mne zas v opere diky tomu javaskriptu nefunguje mazani backspacem a to na desktopu. Kdyz se preklepnu, musim cely smazat a znovu. Podle me by bylo nejlepsi mit hvezdicky od zacatku jako u input type password a zadnym javaskriptem to neopravovat. Je to sice efektni, ale rozhodne ne efektivni :)
Jenomže velká část našich zákazníků není schopna správě opsat z papírku číslo bez toho aby to nemohli zkontrolovat.

Na přihlašování se tedy raději uložte tento odkaz: http://www.odorik.cz/ucet/?login_method=credentials
...a po přihlášení z tohoto odkazu to hodí opět na základní stránku kde se nedá přihlásit.... a perpetum mobile může pokračovat. Opravdu super doporučení. Ach jo :(
sudetak

Příspěvek od sudetak »

Teď jsem to zkoušel a vše OK. :?:
vajda

Příspěvek od vajda »

Potvrzuji, teď uz to z doporučeného odkazu funguje. Díky za opravu.
Odpovědět