Kredit na zkoušku zdarma k nové SIM
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kredit na zkoušku zdarma k nové SIM
My ale nemůžeme nabídnout to, co by si lidi představovali. My můžeme jen přeprodat to, co nám někdo nabídne ve velkoobchodní nabídce. Aby toho nebylo málo, ani zde ještě nemáme plnou svobodu. I kdybychom chtěli měsíční poplatek dotovat a platit ze svého, tak je to ošetřeno tak, že to v podstatě není možné. Nehledě na to, že chceme nabízet něco, co na trhu ještě není, tedy snažit se konkurovat někomu jako mobil.cz, kaktus a pod. nemá smysl.
I takhle to ale velké části lidí ušetří peníze, tedy věřím, že má smysl nabízet to, co nabízíme. Některým lidem - a to obvykle těm, kteří buď volají opravdu hodně málo, nebo naopak volají velmi hodně, se naše nabídka nevyplácí.
V pořádku. Používejte Odorik jen takovým způsobem, aby vám přinesl něco navíc. Tedy buď něco, co normálně není možné (např. z mobilu volat pod callerid jiného čísla než má doopravdy), a nebo Vám dělá nějaké úspory.
I takhle to ale velké části lidí ušetří peníze, tedy věřím, že má smysl nabízet to, co nabízíme. Některým lidem - a to obvykle těm, kteří buď volají opravdu hodně málo, nebo naopak volají velmi hodně, se naše nabídka nevyplácí.
V pořádku. Používejte Odorik jen takovým způsobem, aby vám přinesl něco navíc. Tedy buď něco, co normálně není možné (např. z mobilu volat pod callerid jiného čísla než má doopravdy), a nebo Vám dělá nějaké úspory.
No jako já to myslel dobře pro Odorik. Prostě lidi to odrazuje ty poplatky a nepřijde jim to divné jinde, protože to tak asi je už dlouho. U GSM si na to asi lidi budou muset zvyknout, pokud přežijou jen virtuálové s poplatkama.Pitomec píše:Poplatek má dneska naprosto každý a naprosto všude. Že nikomu nepřijde divný, když za plynoměr platí 70Kč měsíčně, a to aniž by měl jakoukoliv spotřebu?! A tady bude řešit dvacku (která se mu navíc může přestat účtovat, pokud utratí víc než stovku za měsíc).
Nemyslel jsem dotovat, ale pokud tam neni přesně daná částka v té smlouvě, tak dát poplatek třeba symbolickou korunu, aby s vlk nažral a nový příchozí zákazník zůstal celýxsouku04 píše:I kdybychom chtěli měsíční poplatek dotovat a platit ze svého, tak je to ošetřeno tak, že to v podstatě není možné.

U jiných virtuálů, kteří namají poplatky nebo minimální plnění, tak ti podle Vás porušují smlouvu nebo mají smlouvu jinou ?
Který virtuál pod GTS/TM nemá poplatky? Sám bych jednu kartu bez poplatku potřeboval (do spínacího zařízení s GSM ovládáním).
-
Na toto bych viděl ideání Kaktus. Jede pod TM a minimální částka pro dobití je 50Kč, takže pro alarmy a tak podobně ideální si myslím.
O něm vím. Jenomže to de facto není virtuál, ale přímo TM a tam se dá čekat cokoliv (viz třeba Twist Online Internet, kde se přešlo z účtování po 1kB na 1MB a zákazník byl odrbán).
-
A to nemluvíme o bankovních poplatcích, kde se platí téměř za všechno.Pitomec píše:Poplatek má dneska naprosto každý a naprosto všude. Že nikomu nepřijde divný, když za plynoměr platí 70Kč měsíčně, a to aniž by měl jakoukoliv spotřebu?! A tady bude řešit dvacku (která se mu navíc může přestat účtovat, pokud utratí víc než stovku za měsíc).

Tak nevím jestli to tu mám psát, když je to konkurence, ale tak kdyžtak si to pan Soukup smažePitomec píše:Který virtuál pod GTS/TM nemá poplatky? Sám bych jednu kartu bez poplatku potřeboval (do spínacího zařízení s GSM ovládáním).

Jo a vlastně píšeš pod GTS, tak to je jen Netbox a OneMobile.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ti mají ale na rozdíl od Odoriku smlouvu, kde uživatel ručí celým svým majetkem za to, co případně utratí. Je to tedy jiná kategorie.JPT píše:Tak nevím jestli to tu mám psát, když je to konkurence, ale tak kdyžtak si to pan Soukup smažePitomec píše:Který virtuál pod GTS/TM nemá poplatky? Sám bych jednu kartu bez poplatku potřeboval (do spínacího zařízení s GSM ovládáním).ČEZ mobil, Netbox, LAMA mobile a OneMobile. OneMobile, ale nedoporučuju - to budou amatéři a po zkušenostech svých, ale i ostatních lidí k nim přecházet nebudu. Chtěl jsem tam, ale je to neseriozní firma.
Jo a vlastně píšeš pod GTS, tak to je jen Netbox a OneMobile.
Tak ono to ručí celým svým majetkem zní hrozivě a já jsem se ptal, kde to mají vyloženě ti operátoři napsané, ale je to prej normálně zákonem nebo jak to napsat. Jakože, že co člověk utratí to musí zaplatit a když nezaplatí, tak na něj pošlou exekutory, ale tak to pak ručí, ale u všeho, u plynu u elektriky u pronajmutého bytu atp..
Byl jsem zvyklý na předplacenky a do smluv se samozřejmě nehrnu a když jsem objevil VoIP, tak volám většinou z něho a neutratím tu minimální dobíjenou částku za dobu platnosti. Proto hledám něco bez paušálu a minimálního plnění.
Možná u VoIP bych se toho bál, že se mi tam může někdo napichnout a provolat majlant, ale GSM se snad nedá podobným stylem odrbat nebo jo ? Samozřejmě bych si vypnul Premium SMS, volání na drahá čísla a nastavil max. útratu.
Já, ale asi zůstanu u Vodafonu, pokud mi ten Nulový tarif předělají na postpaid, abych nemusel pravidelně dobíjet a budu dál používat Odorik callback, když už jsem si na to koupil takovou drahou aplikaci
Byl jsem zvyklý na předplacenky a do smluv se samozřejmě nehrnu a když jsem objevil VoIP, tak volám většinou z něho a neutratím tu minimální dobíjenou částku za dobu platnosti. Proto hledám něco bez paušálu a minimálního plnění.
Možná u VoIP bych se toho bál, že se mi tam může někdo napichnout a provolat majlant, ale GSM se snad nedá podobným stylem odrbat nebo jo ? Samozřejmě bych si vypnul Premium SMS, volání na drahá čísla a nastavil max. útratu.
Já, ale asi zůstanu u Vodafonu, pokud mi ten Nulový tarif předělají na postpaid, abych nemusel pravidelně dobíjet a budu dál používat Odorik callback, když už jsem si na to koupil takovou drahou aplikaci

U netboxu a AIM pozor (podle naprosto identických ceníků i podmínek je to jedna firma), je tam pastička, pokud v měsíci nedojde k odchozímu volání nebo poslání SMS/MMS nebo použití dat, tak kartu deaktivují a naúčtují 50 Kč. ČEZ vyžaduje alespoň nějakou útratu jednou za čtvrtletí, ale nenašel sem co se děje, když k tomu nedojde. K operátorům s nízkými udržovacími poplatky patří i Kaktus, tam je nutno jednou do roka dobít 50 Kč.
Generuje to spínací zařízení nějaký provoz? Pokud ne, ta se mi nejlíp jeví O2 Zero nebo Vodafone Tarif na míru bez balíčků nebo ten Kaktus.
Generuje to spínací zařízení nějaký provoz? Pokud ne, ta se mi nejlíp jeví O2 Zero nebo Vodafone Tarif na míru bez balíčků nebo ten Kaktus.