"moje rodina"
"moje rodina"
Dobrý den, nabídne Odorik možnost volat mezi 4-6 mobilními čísly zdarma, resp. za paušální poplatek?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: "moje rodina"
Ano, budeme mít balíček pro volání v mobilní síti Odorik pod T-mobile zdarma. Bude to ale vždy jen pro jedno číslo, tedy žádné VPN.luky píše:Dobrý den, nabídne Odorik možnost volat mezi 4-6 mobilními čísly zdarma, resp. za paušální poplatek?
-
Bude tento paušál pak platit i pro podmíněná/nepodmíněná přesměrování?
ideální by bylo, mít jeden účet, na něm mít 4 SIMky, zaplatit měsíčně nějaký obnos a volat mezi nimi zdarma. Třeba časem T-Mobile poskytne Odoriku lepší nabídku
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám že ano, ale jen v rámci mobilní Odorik.cz, tedy způsob jak to zdarma převést na VoIP pořád není.mobilemanic píše:Bude tento paušál pak platit i pro podmíněná/nepodmíněná přesměrování?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jde také o to, že tohle je technicky náročnější, protože se pořád musí sledovat, kdo s kým si může volat zdarma.luky píše:ideální by bylo, mít jeden účet, na něm mít 4 SIMky, zaplatit měsíčně nějaký obnos a volat mezi nimi zdarma. Třeba časem T-Mobile poskytne Odoriku lepší nabídku
-
To nevadí, ale řekněme, že ve firmě máme několik mobilních čísel, která je potřeba někam přesměrovat, třeba na ústřednu. Takhle by alespoň bylo možné je všechny směrovat na jediné konsolidační Odorik číslo a to pak směrovat na VoIP, čímž by se v některých případěch ušetřit dalo (záleží na ceně, za kterou GTS balíček poskytne).xsouku04 píše:Předpokládám že ano, ale jen v rámci mobilní Odorik.cz, tedy způsob jak to zdarma převést na VoIP pořád není.mobilemanic píše:Bude tento paušál pak platit i pro podmíněná/nepodmíněná přesměrování?
Pokud to bude jenom v rámci mobilního Odoriku, tak je to pro VoIP celkem o ničem...
...přiznám se, že tomu moc nerozumím. Když se definují třeba 4 čísla, která si mezi sebou volají zdarma, tak to, která čísla (4) si můžou volat, ohlídá software...?xsouku04 píše:Jde také o to, že tohle je technicky náročnější, protože se pořád musí sledovat, kdo s kým si může volat zdarma.luky píše:ideální by bylo, mít jeden účet, na něm mít 4 SIMky, zaplatit měsíčně nějaký obnos a volat mezi nimi zdarma. Třeba časem T-Mobile poskytne Odoriku lepší nabídku
Výhodu vidím v tom, že bych převedl pod Odorik 4 SIM karty - a nemusel řešit, kdo kolik provolal v rámci rodiny (firmy aj.). Jen to, kdo kolik provolal ven. Řekl bych, že volání zdarma v rámci "rodiny" nebude tak velké.