"moje rodina"

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
luky

"moje rodina"

Příspěvek od luky »

Dobrý den, nabídne Odorik možnost volat mezi 4-6 mobilními čísly zdarma, resp. za paušální poplatek?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: "moje rodina"

Příspěvek od xsouku04 »

luky píše:Dobrý den, nabídne Odorik možnost volat mezi 4-6 mobilními čísly zdarma, resp. za paušální poplatek?
Ano, budeme mít balíček pro volání v mobilní síti Odorik pod T-mobile zdarma. Bude to ale vždy jen pro jedno číslo, tedy žádné VPN.
mobilemanic

Příspěvek od mobilemanic »

Bude tento paušál pak platit i pro podmíněná/nepodmíněná přesměrování?
luky

Příspěvek od luky »

ideální by bylo, mít jeden účet, na něm mít 4 SIMky, zaplatit měsíčně nějaký obnos a volat mezi nimi zdarma. Třeba časem T-Mobile poskytne Odoriku lepší nabídku
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

mobilemanic píše:Bude tento paušál pak platit i pro podmíněná/nepodmíněná přesměrování?
Předpokládám že ano, ale jen v rámci mobilní Odorik.cz, tedy způsob jak to zdarma převést na VoIP pořád není.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

luky píše:ideální by bylo, mít jeden účet, na něm mít 4 SIMky, zaplatit měsíčně nějaký obnos a volat mezi nimi zdarma. Třeba časem T-Mobile poskytne Odoriku lepší nabídku
Jde také o to, že tohle je technicky náročnější, protože se pořád musí sledovat, kdo s kým si může volat zdarma.
mobilemanic

Příspěvek od mobilemanic »

xsouku04 píše:
mobilemanic píše:Bude tento paušál pak platit i pro podmíněná/nepodmíněná přesměrování?
Předpokládám že ano, ale jen v rámci mobilní Odorik.cz, tedy způsob jak to zdarma převést na VoIP pořád není.
To nevadí, ale řekněme, že ve firmě máme několik mobilních čísel, která je potřeba někam přesměrovat, třeba na ústřednu. Takhle by alespoň bylo možné je všechny směrovat na jediné konsolidační Odorik číslo a to pak směrovat na VoIP, čímž by se v některých případěch ušetřit dalo (záleží na ceně, za kterou GTS balíček poskytne).
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Pokud to bude jenom v rámci mobilního Odoriku, tak je to pro VoIP celkem o ničem...
luky

Příspěvek od luky »

xsouku04 píše:
luky píše:ideální by bylo, mít jeden účet, na něm mít 4 SIMky, zaplatit měsíčně nějaký obnos a volat mezi nimi zdarma. Třeba časem T-Mobile poskytne Odoriku lepší nabídku
Jde také o to, že tohle je technicky náročnější, protože se pořád musí sledovat, kdo s kým si může volat zdarma.
...přiznám se, že tomu moc nerozumím. Když se definují třeba 4 čísla, která si mezi sebou volají zdarma, tak to, která čísla (4) si můžou volat, ohlídá software...?

Výhodu vidím v tom, že bych převedl pod Odorik 4 SIM karty - a nemusel řešit, kdo kolik provolal v rámci rodiny (firmy aj.). Jen to, kdo kolik provolal ven. Řekl bych, že volání zdarma v rámci "rodiny" nebude tak velké.
Odpovědět