Odorik - dobíjení kreditu.

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Zedna

Re: Odorik - dobíjení kreditu.

Příspěvek od Zedna »

xsouku04 píše:
Zedna píše:pát 16. lis 2012 17:55:58
Vytahuji tuto rok starou zminku o moznem pridani cisla uctu pro dobijeni kreditu Odorik i v mBank. mBank ma nyni jiz temer pul milionu klientu (470 000) a jejiich pocet stale narusta, jedna o nejvetsi bezpoplatkovou banku v CR.
...
Takze se ptam, zda se muzeme uctu Odorika v mBank pro dobijeni kreditu brzy dockat?
Jsem si toho vědom, mBank je stále v plánu. Nyní nás ale zavaluje práce s virtuálním operátorem. Až to bude lepší mBank přidáme.
Tak po vydani nove prevratne verze IB v mBank 10.2.2014 uz zrejme tento pozadavek prestane byt tak aktualni,
protoze mnoho lidi, vcetne mne, mBank hromadne opousti,
protoze nove IB je silene a pro mnoho lidi zcela neakceptovatelne/nepouzitelne.

Takze nez se k tomu zavedeni uctu u mBank Odorik rozhoupal, uz je to skoro zbytecne ...
mBank se nyni vydala zcela jinou cestou, nez kterou smerovala az dosud.
GeBu

Příspěvek od GeBu »

Jakou cestou se vydala? Já mám pořád staré bankovnictví a tak jsem pořád na staré cestě.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

GeBu píše:Jakou cestou se vydala? Já mám pořád staré bankovnictví a tak jsem pořád na staré cestě.
Stare IB se melo vypinat 30.4.2014, tento termin se zatim odsouva, ale vypnuti stareho IB uz je hotova vec potvrzena pracovniky mBank, nyni uz se resi jen otazka, kdy presne se to stare IB vypne. Bude to zrejme za nekolik tydnu, maximalne za nekolik malo mesicu, to se jeste nevi. Soubeh stareho a noveho IB je pro mBank neakceptovatelny jednak z financniho duvodu (udrzovani dvou systemu) a jednak kvuli prestizi noveho IB, ktera by timto krokem (nevypnuti stareho IB) utrpela na krase, protoze by timto potvrdili, ze nove IB byl krok hodne spatnym smerem. Vzhledem k tomu, ze za nove IB utratili 3/4 miliardy korun, tak i pres velky odpor mnoha klientu, nebudou otevrene priznavat, ze je to cele spatne.
GeBu

Příspěvek od GeBu »

Jsem to myslel jinak. Jsem to pochopil tak, že mBanka bude měnit i jiné věci než el. bankovnictví. Nebo je opravdu el. bankovnictví jediná věc a vadí Ti tolik, že odcházíš?
Zedna

Příspěvek od Zedna »

GeBu píše:Jsem to myslel jinak. Jsem to pochopil tak, že mBanka bude měnit i jiné věci než el. bankovnictví. Nebo je opravdu el. bankovnictví jediná věc a vadí Ti tolik, že odcházíš?
mBank zmenila uplne vsechno, tedy nejen IB, ale i logo, web, forum, zmeni i mobilni aplikaci, vzhled platebnich karet, ...

Ale to zcela nove IB, ktere je zamerne uplne odlisne od zazitych standardu, je ten jediny a hlavni duvod, proc nejen ja, ale i tisice dalsich klientu hromadne opousti mBank.
Navic je to umocneno tim, ze nove prevratne IB mBank nejen, ze je neprehledne a nelogicke, ale obsahuje velmi mnoho (i vaznych) chyb, ktere ani po temer 4 mesicich od spusteni noveho IB nejsou (a zrejme ani brzy nebudou) opravovany. Duvodem je nulova kapacita IT polske matky, pro kterou je ceska dcera mBank jen zanedbavane odstrkovane dite.
Tohle je proste neudrzitelny stav a lide na to zakonite reaguji, po definitivnim vypnuti stareho IB, ktere prijde zrejme brzy, nastane teprve ten pravy velky bankovni exodus.
Georgius

Příspěvek od Georgius »

Amen. Taky váhám, jestli se připravit na úplnou emigraci (asi do Fíjo) nebo si nechám existovat ten účet a nastavím tam "pouze" odtok peněz jinam. Co mne štve je to předělávání inkas atd, to je na dýl. Nemáte někdo zkušenosti s takovým tím "přecházením na klíč" ? Umí to Fio ?

Omlouvám se za OT, ale jen jsem chtěl demonstrovat, že těch lidí, kteří začínali před mnoha lety v mBank (naskočil jsem někdy cca po půl roce její existence v ČR) a jsou znechucení novým bankovnictvím a chystají se na odchod v okamžik jeho vypnutí není až tak málo, jak se snaží mBank namluvit. Oceňuji, když se mi na GPRS objeví stránka bankovnictví za zlomek vteřiny, pokud mi na netbooku s 25 Mbit wifi (reálná rychlost na speedtestu) nabídnou točící se kolečko na 5 vteřin, tak prostě sorry.

http://www.mbank.cz/forum/watek,237998, ... -ib,1.html
Zedna

Příspěvek od Zedna »

@Georgius
Ja prechazim z mBank do FIO (mam u nich ucet jiz od roku 2008),
mam ale zalozeny jako zalozni i GE Gratis a Air, vse zcela zdarma.

Pokud vim, tak jedina banka u nas, ktera nepodporuje bankovni kodex mobility je prave mBank. FIO ho podporuje.
Nevim ale, zda staci, kdyz ten kodex podporuje jen cilova banka nebo ho musi podporovat i ta opoustena banka (v tomto pripade mBank).
Ptal jsem na to jiz na mForu, ale bez odpovedi.

Jinak zde je novejsi vlakno s otazkou na vypinani stareho IB:
http://www.mbank.cz/forum/thread,238224 ... -ib,1.html
Odpovědět