Podivné praktiky virtuála 3Ton

Místo pro služby, které lze dobře kombinovat se službami Odorik.cz .
helmut.niederman

Podivné praktiky virtuála 3Ton

Příspěvek od helmut.niederman »

Dneska jsem zažil první negativní zkušenost s virtuálem 3Ton. Měl jsem na účtě kredit 47,- Kč. Před týdnem jsem, volal na jejich infolinku, mluvil jsem s nějakou paní, která měla ruskojazyčný přízvuk. DIvila se proč používám tarif Welcome. A sama mi nabídla přestup na tarif Home Lux. Tak jsem souhlasil a tarif proběhl do 15minut. A jelikož k tarifům Welcome nejdou aktivovat na internetu datové balíčky tedy internet data tak jsem to zkusil dneska u toho tarifu Home Lux dříve to byl Welcome. Vybral jsem si denní balíček 25 MB. Nic, čekal jsem 10 minut a nic se neaktivovalo. Tak jsem znovu na internetu zažádal o 25 MB balíček a opět nic. Tak do třetice to zkouším a opět nic. Po půl hodině chci volat a zjistím, že mi operátor zablokoval telefonní služby. WTF ? Jdu na internet a z hrůzou zjistím, že jsem v mínusu 8,- Kč. WTF ?
Rozhodl jsem reklamovat, jak to, že mi strhly 55,- Kč ale přitom to není nikde vidět. Volám tedy na jejich bezplatné číslo 800 99 77 77 a ve sluchátku mám hlášení " Volané číslo neexistuje " Cože ? Tak tedy volám zkrácené číslo 4488. A slyším další hlášku. Je nám líto, ale nemáte oprávnění k této službě.

Už mi docvaklo, že mi 3TOn zablokoval SIM kartu tedy veškeré příchozí i odchozí hovory. Prostě mi ji umrtvil. Ikdyž v síti je přihlášena. No taky jsem v záporu mínus 8,- Kč.

Teď se sice nemůžu dovolat ani požadovat vysvětlení. Ale nějak mi intuice říká, že mi museli naúčtovat 3x ( 3 neplatné pokusy o aktivaci ) aktivaci toho balíčku 25 MB. K internetu se stejně nepřipojím. Přitom jsem celkově čekal dost dlouho a balíček se neaktivoval.

Ale v základním přehledu mám v samoobsluze uvedeno, 3TOn 25 mb, a podle výpisu mi srazili 25,- Kč, ale nikde není vidět, kam zmizelo těch dalších 30,- Kč. Že by v tom měli bug a zřejmě mi nesprávně naúčtovali i ty další pokusy o aktivaci toho balíčku ? Taky jsem si dneska všiml dopoledne, že se nešlo dovolat, měli poruchu ( a to jsem tam měl ještě kredit 47,- Kč ).

Tak tomu říkám virtuál za všechny prachy. Mne to bylo čert dlužný přeskakovat z tarifu Welcome na tarif Home Lux, když mám teď Sim kartu mrtvou a dobíjet se mi vlastně už nechce, přešla mne chuť podporovat podivné praktiky tohoto ruskojazyčného virtuála. :evil: Dokonce blokují i hovory i na zelené linky. Prostě číslo neexistuje ani 800 123 456 :roll:
Kristovec

Re: Podivné praktiky virtuála 3Ton

Příspěvek od Kristovec »

Myslím,ze s Odorikovou SIMkou by se Vám to asi nestalo,a kdyby snad,pak by se vse vyresilo zcela korektne.Pred pár lety zlobilo dobijeni kreditu,myslím ze pres úcet u CSAS,a vzdy mi po upozornení byl dodán.
Co Vás vlastne privedlo k pokusum s Tonem,kdyz mate Odorika,a mate ho jiste proklepnuteho.
Jinak,denní balícek internetu je nejvyhodnejsí u O2.sk - za pul Eura dostanete 400 MB,tedy za 14 Kc.
helmut.niederman

Příspěvek od helmut.niederman »

Kristovec píše:Myslím,ze s Odorikovou SIMkou by se Vám to asi nestalo,a kdyby snad,pak by se vse vyresilo zcela korektne.Pred pár lety zlobilo dobijeni kreditu,myslím ze pres úcet u CSAS,a vzdy mi po upozornení byl dodán.
Co Vás vlastne privedlo k pokusum s Tonem,kdyz mate Odorika,a mate ho jiste proklepnuteho.
Jinak,denní balícek internetu je nejvyhodnejsí u O2.sk - za pul Eura dostanete 400 MB,tedy za 14 Kc.
Mne ten 3Ton (triton ) vyhovuje v tom, že nabízí 3G za 450,- Kč. Pak sekundovou tarifikaci.

Ale ten problém jsem už vyřešil, dopropisovali mi kredit, omluvili se mi. Ale neřekli, kde se to hryzlo, že to sebralo dalších 30,- Kč. :)
xtonda

Příspěvek od xtonda »

helmut.niederman píše:... vyhovuje v tom, že nabízí 3G za 450,- Kč. ...
3G znamená co? 3 GigaByte dat? To ti za 449 dá i přímo T-Mobile, Tesco s Clubcard dokonce za 275.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

xtonda píše:
helmut.niederman píše:... vyhovuje v tom, že nabízí 3G za 450,- Kč. ...
3G znamená co? 3 GigaByte dat? To ti za 449 dá i přímo T-Mobile, Tesco s Clubcard dokonce za 275.
Hm,na to Tesco se chci podívat,ne pro sebe,kamarádovi,zatím má 1,5 GB od O2 za 100 Kc,to ale v prosinci koncí.Tesco pry po vyjetí FUP zpomalí jen na 100 kbps? To by se v mobilu dalo dál datovat.
Jde mi jen o data,volání má u Odorika.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Helmut prostě musí všechno vyzkoušet :)

Pokud byste měli zájem, tak za 450 Kč/měsíc vč.daně můžeme 3 GB nabídnout také.
I 10 GB o něco málo více.

- Použije se běžná naše simkarta koupená v eshopu. http://www.odorik.cz/obchod/kategorie/s ... a-odorikcz
- Lze to aktivovat stejně jako jiné balíčky jen na kalendářní měsíc - tedy vždy do konce.
- ze simkarty v měsíci, kdy se aktivuje tento balíček, (ani tuším 1 měsíc předtím) není možné vůbec volat, je to jen datová SIM
- na měsíc kdy balíček nepotřebujete můžete balíček vypnout a simkartu uspat, nebo použít menší balíček jako 150 MB nebo 1500 MB nebo účtování po MB.
- simkartu můžete kdykoli později začít používat jako běžnou simkartu i na volání.
mobilemanic

Příspěvek od mobilemanic »

Xsouku04: naše firma by teoretický zájem o ten balíček měla. Budeme to řešit v říjnu a bude záležet i na cenách jinde.. Ale pokud by v té době už byl u vás k dispozici, nezlobil bych se :-)
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

mobilemanic píše:Xsouku04: naše firma by teoretický zájem o ten balíček měla. Budeme to řešit v říjnu a bude záležet i na cenách jinde.. Ale pokud by v té době už byl u vás k dispozici, nezlobil bych se :-)
OK, pro toho, kdo třeba ta data potřebuje jen několik měsíců v roce, to nemusí být špatná doplňková nabídka.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

xsouku04 píše:Helmut prostě musí všechno vyzkoušet :)

Pokud byste měli zájem, tak za 450 Kč/měsíc vč.daně můžeme 3 GB nabídnout také.
I 10 GB o něco málo více.

- Použije se běžná naše simkarta koupená v eshopu. http://www.odorik.cz/obchod/kategorie/s ... a-odorikcz
- Lze to aktivovat stejně jako jiné balíčky jen na kalendářní měsíc - tedy vždy do konce.
- ze simkarty v měsíci, kdy se aktivuje tento balíček, (ani tuším 1 měsíc předtím) není možné vůbec volat, je to jen datová SIM
- na měsíc kdy balíček nepotřebujete můžete balíček vypnout a simkartu uspat, nebo použít menší balíček jako 150 MB nebo 1500 MB nebo účtování po MB.
- simkartu můžete kdykoli později začít používat jako běžnou simkartu i na volání.
A lze se na tu SIM dovolat?
Pub.lbc

Příspěvek od Pub.lbc »

Pitomec píše: A lze se na tu SIM dovolat?
Koukal jsem na podmínky T-Mobile. Předpokládám že to bude obdobné, resp přeprodej služby za stejných podmínek.
Bod VOP k Twist Online:
Tarif Twist Online je výhradně datový tarif, který umožňuje využívat datové služby (neomezený přístup na internet a WAP) prostřednictvím 2G/3G/LTE
sítě T-Mobile CZ, jejichž maximální možná rychlost a cena jsou uvedeny v platném Ceníku služeb.
S tímto tarifem není možné využít hlasové služby či SMS, ani služby poskytova né třetími stranami.
Odpovědět