Nechápu proč se mi zablokovali data, když mám zaplacený balíček 150MB a vyčerpáno 109,4MB. Přišla sms o vyčerpání limitu pro data a rychlost padla na nepoužitelno.
Minulý měsíc se mi to stalo při 145MB, chápal jsem, řekl jsem si, že je to asi nějaké zaokrouhlení, ale 109 vs 150MB je již moc.
Žádám o sjednání nápravy.
Chybně zablokovaná data
Re: Chybně zablokovaná data
A dle čeho měříš objem spotřebovaných dat? Jestli někde v telefonu, tak to je pouze orientační.
Ne, je to udaj primo v administraci Odorika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
A sčítáš upload a download?
Už jsem na to přišel. Spotřebovaná data se v administraci objevila až dnes, tedy na druhý den. To je poměrně nešikovné, protože potom člověk vypadá za blba, který si stěžuje a přitom nemá důvod.
Stačila by přitom poznámka přímo v administraci (statistika, výpis spotřeby dat), že se spotřebovaná data objeví až následující den. Jde o krátkou větičku. Člověk by potom nepanikařil. Asi to je někde uvedeno v nějakých složitých návodech nebo někde zde na fóru ( život není jen hledání
jsou mnohem příjemnější činnosti ), ale podle mě by zmínka v administraci byla mnohem jasnější.
Ale jinak jsem se službou velmi spokojen. Kdyby všichni měli jen takové chyby, tak by to byla paráda
Stačila by přitom poznámka přímo v administraci (statistika, výpis spotřeby dat), že se spotřebovaná data objeví až následující den. Jde o krátkou větičku. Člověk by potom nepanikařil. Asi to je někde uvedeno v nějakých složitých návodech nebo někde zde na fóru ( život není jen hledání

Ale jinak jsem se službou velmi spokojen. Kdyby všichni měli jen takové chyby, tak by to byla paráda

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, oficiální zpoždění je jen cca 3/4 hodiny. T-mobile ale poměrně často mívá různé technické problémy, tedy tohle standardní zpoždění se může natáhnout až na několik dní.
Tohle zpoždění může nastat úplně u všeho. Kromě běžných odchozích hovorů v ČR. Ty jsou vidět v reálném čase, dokonce i v tabulce probíhajících hovorů. Kam umístit tuhle informaci, aby to bylo co nejšetrnější k tomu, co hledá a je schopna pochopit většina lidí?
Tohle zpoždění může nastat úplně u všeho. Kromě běžných odchozích hovorů v ČR. Ty jsou vidět v reálném čase, dokonce i v tabulce probíhajících hovorů. Kam umístit tuhle informaci, aby to bylo co nejšetrnější k tomu, co hledá a je schopna pochopit většina lidí?
Diky za info. Ja jen byl vydesen, ze me nekdo "okradl" o data [SMILING FACE WITH SMILING EYES] Mam navrh kraticke vety do statistik a vypisu dat, ze informace se aktualizuje v ramci hodin ale i dele. Pak by s tim kazdy pocital a hotovo. Kdo cte forum, tak uz to vi, spise to muze byt uzitecne pro nove.