Že by rozumný 3G internet bez paušálních poplatků ?

Místo pro služby, které lze dobře kombinovat se službami Odorik.cz .
Odpovědět
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Že by rozumný 3G internet bez paušálních poplatků ?

Příspěvek od xsouku04 »

k.hrdina píše:
martv píše:Ještě bych chtěl upozornit na sadu od Vodafonu, kde je za 1300 Kč vč. DPH internet na 1 rok (tedy 108 Kč měsíčně) s měsíčním FUP 1500 MB (ten popisek je zavádějící, sada je z roku 2012 a od té doby ho automaticky navýšili).

Je k tomu i normální číslo a kredit, takže se dá volat (a případně aktivovat Vodafone Data Passport, což z téhle karty dělá super kámoše do zahraničí s relativně velkým limitem za pár korun. Tak třeba se to bude někomu hodit :)

http://www.expert.cz/vodafone-internet-12m-fup-600mb/
Je SIM funkčí i pro LTE? Chci si koupit jednu do zásoby.
Díky za odpověď.
Asi bych to řešil obecnou otázkou, jestli cca pět let stará SIM podporuje LTE. Podle mne ano, jen ten klacek LTE nepodporuje.
xtonda

Příspěvek od xtonda »

k.hrdina, Ta fyzická SIM v balíčku nikoliv, ale na prodejně Vodafone ji bezplatně vymění za SIM s podporou LTE v požadovaném formátu nebo za DvojSIMku. Modem obsažený v balíčku (Huawei K3765) podporuje max HSPA 7/5 Mbit, ale SIM lze použít v libovolném jiném zařízení.

Pak to jezdí nějak takhle:
Obrázek
martv

Příspěvek od martv »

xsouku04 píše:
k.hrdina píše:
martv píše:Ještě bych chtěl upozornit na sadu od Vodafonu, kde je za 1300 Kč vč. DPH internet na 1 rok (tedy 108 Kč měsíčně) s měsíčním FUP 1500 MB (ten popisek je zavádějící, sada je z roku 2012 a od té doby ho automaticky navýšili).

Je k tomu i normální číslo a kredit, takže se dá volat (a případně aktivovat Vodafone Data Passport, což z téhle karty dělá super kámoše do zahraničí s relativně velkým limitem za pár korun. Tak třeba se to bude někomu hodit :)

http://www.expert.cz/vodafone-internet-12m-fup-600mb/
Je SIM funkčí i pro LTE? Chci si koupit jednu do zásoby.
Díky za odpověď.
Asi bych to řešil obecnou otázkou, jestli cca pět let stará SIM podporuje LTE. Podle mne ano, jen ten klacek LTE nepodporuje.
Jak už psal kolega, ta SIMka LTE nepodporuje (a samozřejmě ani dodaný USB modem). Ale na prodejně ji zdarma vymění za LTE simku (osobně vyzkoušeno), pak to s odpovídajícím hardware šlape v pohodě :)
0re1

Příspěvek od 0re1 »

Nevite, jestli jde pouzit kredit taky na provadeni plateb pres m-platby?
xtonda

Příspěvek od xtonda »

Umí, pro ty dvě stovky kreditu sem neměl využití a tak je vytáhl přes GoPay peněženku byť s 50 % ztrátou.

Je to úplně běžná předplacená Vodafone karta s tarifem Karta do sítě, který lze změnit, nabízí se Karta na víkend, Karta se vším všudy, Karta do všech sítí, Karta pro partu. Jediný rozdíl oproti běžné kartě je, že je tam nastaven Internet v mobilu naplno a je na něm nastavena 100% sleva na 12 měsíců.
0re1

Příspěvek od 0re1 »

xtonda píše:Umí, pro ty dvě stovky kreditu sem ...
Ja jsem myslel, jestli to umi ta SIMka od T-mobile za 899,-
xtonda

Příspěvek od xtonda »

Naopak, Twist Internet Online je prý dost osekaný, údajně z něj nejde volat, takže bych se nedivil, kdyby nešly ani SMS/premium SMS.
v6ak

Příspěvek od v6ak »

Já tu SIM od T-Mobile mám (asi dočerpám kredit a skončím s tím experimentem, zaokrouhlování mi tam dělá dost…), mohl bych to zkusit, ale nevím, kam by to bylo účelné. Na GoPay po mě chtějí u plateb z T-Mobile vyšší ověření (nestrávím nad tím víc času, než z toho možná získám?).
0re1

Příspěvek od 0re1 »

tak asi nekam sem https://www.t-mobile.cz/m-platba-seznam-obchodniku bych to zkusil vrznout nebo potom jeste playstore. GoPay nevim, jak presne funguje...
v6ak

Příspěvek od v6ak »

Play Store mi přidání této platební metody nabídl. Zkusil jsem to přidat, ale neprošlo to. (K platbě jsem se vůbec nedostal, nepodařilo se mi přidat platební metodu.) Dostal jsem nějakou obecnou hlášku, že se to nepovedlo (asi to T-Mobile nepotvrdil) a že to mám zkusit znovu později: „Ihr Konto kann nich bestätigt werden. Bitte versuchen Sie es später erneut.“
Odpovědět