Děkuji za odpověď. Nicméně v ní postrádám odpověď na svou původní otázku. Dovolím si ji tedy položit znovu:xsouku04 píše:Bohužel jediné co nyní můžeme udělat je poslat email nebo sms zákazníkům kteří ještě dodatek nepodepsali a informovat je o této nepříjemnosti s roamingem, aby nebyli nemile překvapeni až u první cesty.
Ono nejen že to bývá s cca hodinovým zpožděním, ale teoreticky zpoždění může být i větší.
"Ostatně ve Vaší odpovědi z čtv 26. čer 2014 9:05:16, kterou jsem citoval na začátku svého příspěvku, píšete, "že je v přípravě lepší a plně bezpečný způsob roamingu". Kdy bude tento nový způsob implementován?"
Jinak poslání SMS bohužel nic neřeší. Někdo si to možná do nejbližšího příštího výjezdu do zahraničí zapamatuje.
Aniž bych chtěl někoho podceňovat, obávám se, že většina lidí bude na tom i při opakovaném výjezdu ve stejné situaci jako já teď poprvé. To už si spíš vzpomenou na nutnost předem uzavřít pojištění léčebných výloh na cesty do zahraničí. A i tohle by byl od většiny lidí výborný výkon!
ViR: Dobrá, tak by záloha nebyla 500 Kč, ale třeba 3.000 Kč. Pořád by to byla možnost, jak to pro některé uživatele vyřešit elegantněji než teď.
Jinak kdybych chtěl uzavírat jakoukoliv písemnou smlouvu/dodatek s kterýmkoliv mobilním operátorem, mohl jsem rovnou uzavřít závazek na 2 roky na mVolání u mBank/Vodafone. Měl bych pro své potřeby prakticky neomezené volání i SMS do všech sítí v tuzemsku a navíc 1.000 minut na volání do zemí v zóně 1. A naopak bych neměl naprosto žádné problémy s nefunkčností roamingu.