Přesně tuhle simku mám, byla to vánoční akce, měl jsem tehdá štěstí, že jsem při shánění co nejlevnějšího internetu zašel i do prodejny O2. Internet M se to jmenovalo. Asi po dvou měsících to všem zvýšili na 1 GB a ještě zrychlili data po vyčerpání fupu, rok na to na 1,5 GB, ale FUPovou rychlost snížili a zablokovali porty. Mně ale asi ještě to nové omezení neaplikovali, snad aby nezhoršili podmínky běžící smlouvy. Loni v prosinci mi to skončilo, řekl jsem, že odcházím, tak mi to taky zlevnili na 149 Kč, ale je to s úvazkem na 2 roky. A ty fupové podmínky mi při obnově smlouvy nejspíš taky upravili podle nových parametrů.Kristovec píše:Časy se mění,jak se zpívá v jisté písničce,asi před 3 lety mi O2 nabídla datovku 500 MB za 100 Kč,poté došlo na postupné navýšení FUP na 1,5GB za stejnou cenu,2letá nabídka vypršela,ale aby si mne udrželi dávají mi to za 149 Kč,běžně stojí 199.Tu SIMku má kamarád,já jedu přes ten Tescomobile.
Ale,jak dříve mazali,tak možná teď budou dusit,všude se dnes "šetří" doslova zběsile.
Celkově si nestěžuji, to trojnásobné zvýšení fupu je fajn, ale blokovat porty? To mi moc hlava nebere...