Volání do , z a ve Francii

Potíže a možnosti při volání ze sim karet Odorik.cz
darkmoor

Re: Volání do , z a ve Francii

Příspěvek od darkmoor »

Pitomec píše: Roaming si u Odoriku můžeš aktivovat pouze na SIM Odorik, u ničeho jiného roaming není.
Chtěl bych to jak psal kolega Kristovec. Zaplatit 19 kč a pak volat na Odorika jako kdybych volal z ČR.To se mi zdá pro uživatele nejjednodušší( nejbezpečnější)

Kristovec píše:Možná na to volání Vodafone Kartu.Roaming na Den má za 19 Kč příchozí hovory zdarma a 10 odchozích minut,SMS a MB v ceně.Takže callback by pak stál úplně stejně jako v ČR.
Tedy Fr fix 1,10 Kčmin, Fr mob 2,60 , CZ callback jako v ČR.
Denní poplatek 19 Kč se účtuje po 24 hodinách od aktivace.

A z ČR do FR fix 1,10 Kč min , mob 2,60

Já si dnes jedu na Slovensko pro 4ka.sk SIMku - 0,04 Eur/min napříč celou EU,1.10 Kč/min
mobilemanic

Příspěvek od mobilemanic »

xsouku04 píše:Pokud by vám mobil se SIM někdo ukradl, tak roaming prostě vypnete u nás na webu.
Jen z čisté zvědavosti... Pokud mi mobil někdo ukradne a t-mb bude mít svou "pravidelnou" víkendovou odstávku, tak pak bude co..?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

mobilemanic píše:
xsouku04 píše:Pokud by vám mobil se SIM někdo ukradl, tak roaming prostě vypnete u nás na webu.
Jen z čisté zvědavosti... Pokud mi mobil někdo ukradne a t-mb bude mít svou "pravidelnou" víkendovou odstávku, tak pak bude co..?
Dá se provést i telefonicky.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

darkmoor píše:
Pitomec píše: Roaming si u Odoriku můžeš aktivovat pouze na SIM Odorik, u ničeho jiného roaming není.
Chtěl bych to jak psal kolega Kristovec. Zaplatit 19 kč a pak volat na Odorika jako kdybych volal z ČR.To se mi zdá pro uživatele nejjednodušší( nejbezpečnější)

Kristovec píše:Možná na to volání Vodafone Kartu.Roaming na Den má za 19 Kč příchozí hovory zdarma a 10 odchozích minut,SMS a MB v ceně.Takže callback by pak stál úplně stejně jako v ČR.

Já si dnes jedu na Slovensko pro 4ka.sk SIMku - 0,04 Eur/min napříč celou EU,1.10 Kč/min
Však to je v pohodě, takto to udělat lze. Pouze jsem podotknul, že pokud nebudeš mít SIM od Odoriku, tak se nemusíš roamingem zabývat, žádný totiž u Odoriku využívat nebudeš (roaming budeš mít u Vodafone). Ale jen tak na okraj - ono těch 19Kč denně také není nic-moc. Tedy v případě, že budeš mít provoz každodenně. To bych spíš uvažoval opravdu o nějaké místní SIM...
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Já už jedu na 4ka.sk za 0,04 Eur/min.,na odchozí hovory jdmdinečné,a na příchozí asi tu Vodafone Kartu,obě dvě v jednom mobilu,double SIM phone,a je po starostech,vše v jednom. 8-)
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Pitomec píše:
darkmoor píše:

Však to je v pohodě, takto to udělat lze. Pouze jsem podotknul, že pokud nebudeš mít SIM od Odoriku, tak se nemusíš roamingem zabývat, žádný totiž u Odoriku využívat nebudeš (roaming budeš mít u Vodafone). Ale jen tak na okraj - ono těch 19Kč denně také není nic-moc. Tedy v případě, že budeš mít provoz každodenně. To bych spíš uvažoval opravdu o nějaké místní SIM...
Tady se asi do zákazu roamingu nevyhneme otázce menšího zla - jestli bude volaný platit příchozí roaming nebo volající odchozí mzn hovor.Menším zlem je určitě ta první možnost,mluvím o volajících z Čech,pro Francouze je to asi jasné.Já toto řešit nemusím,protože mám jen odchozí hovory,takže 4ka.sk mi plně sedí.
Odpovědět