Přesměrování mobilního čísla z webu
Re: Přesměrování mobilního čísla z webu
Zůstaň v klidu, zmeškané hovory na Moje O2 vidět nejsou.
Re: Přesměrování mobilního čísla z webu
U Vodafone v OneNet jde nastavit všechna přesměrování jako v mobilu. Výpisy tam nevidim, ale je možné, že je nastaveno, že nemám vidět. Nejsem admin.
Píší na T9
Píší na T9
Re: Přesměrování hovorů z webu
Já to mám u Odorika nastavené jako paralelní zvonění. Už jsem to využil. A to tak, že jsem při zapomenutém mobilu internetovou aplikaci odorik.exe sledoval abych zaznemenal,že mi někdo volá. Schválně říkám sledoval protože jsem chtěl nastavit, aby mi aplikace nějak vyzváněla a to mi nefungovalo. Dělám to špatně, nebo to žádným způsobem nastavit na vyzvánění nelze?xsouku04 píše:Bohužel, co se týče zapomenutého mobilu, jste na tom v podstatě stejně.leonell píše:Dobrý den,
stalo se mi, že jsem zapomněl doma mobil. Naivně jsem si myslel, že u TM je možné se přihlásit do T-Zones (či jak se to teď jmenuje) a tam jednoduše zadat přesměrování na stolní telefon. Chyba lávky, nic takového nejde. Operátor mi sdělil, že přesměrování lze nastavit jen ze svého telefonu, což v okamžiku, kdy jsem potřeboval vyřešit zapomenutý mobil znělo no, vtipněS výpisem hovorů jsem dopadl stejně - nejde a pokud by šlo tak jen odchozí, což jaksi opět se zapomenutým mobilem moc nevyužiji.
Můj dotaz zde zní - co z to má Odorik lépe? Ty hovory vím že se s nějakým malým zpožděním ukazují, co to přesměrování z webu?
Díky,
L.
Příchozí hovory se u nás zobrazují, ale jen zvednuté hovory. Bohužel ne zmeškané. Proto nemůžeme posílat třeba emaily o zmeškaných hovorech, protože tahle informace se k nám vůbec nedostane. (Pokud byste ale s tím počítal předem, můžete použít nepodmíněné nebo podmíněné přesměrování na nomadické nebo geografické číslo a tam je možné vše)
Jste na tom lépe snad jen tím, že můžete dělat hovory z telefonní budky nebo internetu na svůj účet a se svojí identitou. Jasně ale neřeší to ten hlavní problém, že se vám nikdo nedovolá.
Nevím ale o tom, že na tom byl nějaký mobilní operátor v ČR lépe.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Paralelní zvonění u příchozích hovorů na mobilní čísla nelze nastavovat, protože hovor nejde vůbec přes nás. Na odorik můžete hovor poslat jedině přesměrováním. To ale nemusí být zadarmo a T-mobile musíte mít mobil s danou simkartou. Tedy pokud mobil zapomenete a není u něj nikdo kdo by byl schopen zadat kód na přesměrování, máte smůlu.Stepijana píše: Já to mám u Odorika nastavené jako paralelní zvonění. Už jsem to využil. A to tak, že jsem při zapomenutém mobilu internetovou aplikaci odorik.exe sledoval abych zaznemenal,že mi někdo volá. Schválně říkám sledoval protože jsem chtěl nastavit, aby mi aplikace nějak vyzváněla a to mi nefungovalo. Dělám to špatně, nebo to žádným způsobem nastavit na vyzvánění nelze?
Máte pravdu. Nemám to dělané paralelním zvoněním ale přeměrováním. Po 20 sekundách mi to začne zvonit na pevnou. Mám mobil i pevnou u Odorika. Nicméně otázka ke zvonění na pevné lince (kterou mám propojenou na odorik.exe) je stejná. Lze nastavit zvonění na Odorik exe při příchozím hovoru?xsouku04 píše:Paralelní zvonění u příchozích hovorů na mobilní čísla nelze nastavovat, protože hovor nejde vůbec přes nás. Na odorik můžete hovor poslat jedině přesměrováním. To ale nemusí být zadarmo a T-mobile musíte mít mobil s danou simkartou. Tedy pokud mobil zapomenete a není u něj nikdo kdo by byl schopen zadat kód na přesměrování, máte smůlu.Stepijana píše: Já to mám u Odorika nastavené jako paralelní zvonění. Už jsem to využil. A to tak, že jsem při zapomenutém mobilu internetovou aplikaci odorik.exe sledoval abych zaznemenal,že mi někdo volá. Schválně říkám sledoval protože jsem chtěl nastavit, aby mi aplikace nějak vyzváněla a to mi nefungovalo. Dělám to špatně, nebo to žádným způsobem nastavit na vyzvánění nelze?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Příchozí hovory by měly zvonit i na Odorik.exe. Proč se tak nestalo v konkrétním případě, se mohu podívat, pokud mi zde napíšete ID konkrétního hovoru.Stepijana píše: Máte pravdu. Nemám to dělané paralelním zvoněním ale přeměrováním. Po 20 sekundách mi to začne zvonit na pevnou. Mám mobil i pevnou u Odorika. Nicméně otázka ke zvonění na pevné lince (kterou mám propojenou na odorik.exe) je stejná. Lze nastavit zvonění na Odorik exe při příchozím hovoru?
http://www.odorik.cz/w/hlaseni_problemu