Obnovení SIM po suspendování - nastavení služeb

Potíže a možnosti při volání ze sim karet Odorik.cz
Odpovědět
Pitomec

Obnovení SIM po suspendování - nastavení služeb

Příspěvek od Pitomec »

Pokud se obnoví suspendovaná SIM, některé dříve nastavené služby, např. data bez rychlostního omezení do 500 MB/měsíc, zmizí a je nutné to nastavit znovu. Všimnul jsem si toho náhodou, když mně bylo divné, proč SIM po probuzení má rychlost jako šnek :)
Largon

Re: Obnovení SIM po suspendování - nastavení služeb

Příspěvek od Largon »

Při suspendování ve webovém rozhraní by zákazníci měli být upozorněni, že dojde k vypnutí balíčků/LTE.
m142857

Příspěvek od m142857 »

Largon píše:Při suspendování ve webovém rozhraní by zákazníci měli být upozorněni, že dojde k vypnutí balíčků/LTE.
Mně se potřeba opakovaného zakoupení měsíční podpory LTE po probuzení SIM karty jeví jako chyba.

Uspal jsem SIM se zakoupenou LTE podporou a nevzpomínám si, že bych byl varován (ale nevylučuju to).
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Jde o to, že T-mobile by nám účtoval všechny balíčky i v době, kdy je SIM uspaná. A protože předem nevím, na jak dlouho bude uspaná, všechny balíčky proto musíme před uspáním vypnout.
Nepříjemné to bylo hlavně v situaci, kdy někdo chtěl SIM uspat, protože ztratil mobil. Mohl tak zbytečně přijít o drahé datové balíčky, které by pak mohl využít na nové SIM se stejným číslem. Proto jsme nově zavedli možnost blokovat jednotlivé placené služby bez uspání, což je pro tento případ vhodnější.
Odpovědět