Obnovení SIM po suspendování - nastavení služeb
Obnovení SIM po suspendování - nastavení služeb
Pokud se obnoví suspendovaná SIM, některé dříve nastavené služby, např. data bez rychlostního omezení do 500 MB/měsíc, zmizí a je nutné to nastavit znovu. Všimnul jsem si toho náhodou, když mně bylo divné, proč SIM po probuzení má rychlost jako šnek 

Re: Obnovení SIM po suspendování - nastavení služeb
Při suspendování ve webovém rozhraní by zákazníci měli být upozorněni, že dojde k vypnutí balíčků/LTE.
Mně se potřeba opakovaného zakoupení měsíční podpory LTE po probuzení SIM karty jeví jako chyba.Largon píše:Při suspendování ve webovém rozhraní by zákazníci měli být upozorněni, že dojde k vypnutí balíčků/LTE.
Uspal jsem SIM se zakoupenou LTE podporou a nevzpomínám si, že bych byl varován (ale nevylučuju to).
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to, že T-mobile by nám účtoval všechny balíčky i v době, kdy je SIM uspaná. A protože předem nevím, na jak dlouho bude uspaná, všechny balíčky proto musíme před uspáním vypnout.
Nepříjemné to bylo hlavně v situaci, kdy někdo chtěl SIM uspat, protože ztratil mobil. Mohl tak zbytečně přijít o drahé datové balíčky, které by pak mohl využít na nové SIM se stejným číslem. Proto jsme nově zavedli možnost blokovat jednotlivé placené služby bez uspání, což je pro tento případ vhodnější.
Nepříjemné to bylo hlavně v situaci, kdy někdo chtěl SIM uspat, protože ztratil mobil. Mohl tak zbytečně přijít o drahé datové balíčky, které by pak mohl využít na nové SIM se stejným číslem. Proto jsme nově zavedli možnost blokovat jednotlivé placené služby bez uspání, což je pro tento případ vhodnější.