Fring zpoplatní uzívání SIP

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Kristovec

Fring zpoplatní uzívání SIP

Příspěvek od Kristovec »

Takováto dost nemilá zpráva mi prisla na mobil z císla 0201111111.
V anglickém originálu zní - FRING WILL START CHARGING FOR THE USE OF SIPSERVICES.
PLEASE TRY A FRE ALTERNATIVE LIKE MOBILEVOIP.COM OR NIMBUZZ.COM
Je to autentické nebo podvrh od konkurence?
Info

Re: Fring zpoplatní uzívání SIP

Příspěvek od Info »

Jedna kamarádka má dceru, která chodí do školky zaměřené na výuku angličtiny a jsou jí 3 roky, chodí tam asi 2 měsíce, psát zatím neumí... Jsem si jistý, ale tak špatně pár vět by snad neřekla ani ona :-D Nechápu proč nepoužijí "alespoň" Google translate.

To vypadá jako kdyby Vám to poslal nějaký kromaňonec nebo E.T., který právě přistál a snaží se navázat komunikaci se zdejší formou života :-)

Proto bych tomu nepřikládal žádnou váhu - je to normální spam a ještě ho odesílal někdo s IQ houpacího koně.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Díky.Sice,poznal bych to úbytkem kreditu FringOut,ale ti,co ho nenabíjejí,leda by to Fring bloknul.
Kdyby to psali spanelsky,hned bych si s tím poradil,ale english nespíkruju.
ViR

Příspěvek od ViR »

Kristovec píše:Díky.Sice,poznal bych to úbytkem kreditu FringOut,ale ti,co ho nenabíjejí,leda by to Fring bloknul.
Kdyby to psali spanelsky,hned bych si s tím poradil,ale english nespíkruju.
No, ono to je trošičku jinak :-). Prostě od 23.7.2012 musíte mít na účtu u FringOout alespoň 3 USD, aby fungovalo SIP volání. Ale ten kredit se tím voláním přes SIP nespotřebovává.

Takže stačí nabít pár "tolarů" a máte pokoj... Nabitý kredit pak platí dvanáct měsíců od posledního použití, čili je třeba nabít o něco víc než jen 3 USD a aspoň jednou za rok někam zavolat přes Fring Out.

Jinak kredit si mohou uživatelé u FringOut vzájemně převádět. Čili není problém, aby jeden dobil (minimum pro nás je 10 EUR) a podělil se s někým.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Aha,tak to je dobre.Mam tam 16 €,a hovor je sem tam taky nejaky.V SIP casti mam prave Odorika,proto ten povyk.Ach jo,anglictina.Mo-cal ma web ve vice jaycich.
To nejzakladnejsi vytusim,ale jinak - . Diky,Vire.
luky

Příspěvek od luky »

No a je 27.7. a žádný problém :) Poslední dobou takových poplašných zpráv bylo. Vždy s cílem znechutit a odlákat zákazníky

Lidi, nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko!
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Je to divný, pokud by tu sms psal opravdu fring tak v smsce bude říkat spíše o tom jak snadné je si dobít kredit a jak "výborné" má ceny. A ne navádět lidi na to aby používali alternativu zdarma. Takže to vypadá spíše na sms od konkurence.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Je to dost mozne,mne jen zmatly ty jednicky v cisle odesilatele. Kdyz se totiz vola pres FringOut,ID je +1111, tak proto jsem za tim videl Fringa,ale zase pravda,smerovat lidi jinam. ?
ViR

Příspěvek od ViR »

luky píše:No a je 27.7. a žádný problém :) Poslední dobou takových poplašných zpráv bylo. Vždy s cílem znechutit a odlákat zákazníky. Lidi, nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko!
Nicméně, pokud nemáte kredit na FringOut, tak od 23.7. již (alespoň v mém případě) přes SIP telefonovat s Fringem nejde... (Hláška při pokusu o volání je: "From 23. July 2012, you need at least $3 in your FringOut account to keep using your SIP device.")
luky

Příspěvek od luky »

No tak to je divné, mě to jede OK. Teď jsem to zkoušel a volal. Fring mám krátce, tak 1-2měsíce.
Odpovědět