Fring zpoplatní uzívání SIP
Fring zpoplatní uzívání SIP
Takováto dost nemilá zpráva mi prisla na mobil z císla 0201111111.
V anglickém originálu zní - FRING WILL START CHARGING FOR THE USE OF SIPSERVICES.
PLEASE TRY A FRE ALTERNATIVE LIKE MOBILEVOIP.COM OR NIMBUZZ.COM
Je to autentické nebo podvrh od konkurence?
V anglickém originálu zní - FRING WILL START CHARGING FOR THE USE OF SIPSERVICES.
PLEASE TRY A FRE ALTERNATIVE LIKE MOBILEVOIP.COM OR NIMBUZZ.COM
Je to autentické nebo podvrh od konkurence?
Re: Fring zpoplatní uzívání SIP
Jedna kamarádka má dceru, která chodí do školky zaměřené na výuku angličtiny a jsou jí 3 roky, chodí tam asi 2 měsíce, psát zatím neumí... Jsem si jistý, ale tak špatně pár vět by snad neřekla ani ona
Nechápu proč nepoužijí "alespoň" Google translate.
To vypadá jako kdyby Vám to poslal nějaký kromaňonec nebo E.T., který právě přistál a snaží se navázat komunikaci se zdejší formou života
Proto bych tomu nepřikládal žádnou váhu - je to normální spam a ještě ho odesílal někdo s IQ houpacího koně.

To vypadá jako kdyby Vám to poslal nějaký kromaňonec nebo E.T., který právě přistál a snaží se navázat komunikaci se zdejší formou života

Proto bych tomu nepřikládal žádnou váhu - je to normální spam a ještě ho odesílal někdo s IQ houpacího koně.
Díky.Sice,poznal bych to úbytkem kreditu FringOut,ale ti,co ho nenabíjejí,leda by to Fring bloknul.
Kdyby to psali spanelsky,hned bych si s tím poradil,ale english nespíkruju.
No, ono to je trošičku jinakKristovec píše:Díky.Sice,poznal bych to úbytkem kreditu FringOut,ale ti,co ho nenabíjejí,leda by to Fring bloknul.

Takže stačí nabít pár "tolarů" a máte pokoj... Nabitý kredit pak platí dvanáct měsíců od posledního použití, čili je třeba nabít o něco víc než jen 3 USD a aspoň jednou za rok někam zavolat přes Fring Out.
Jinak kredit si mohou uživatelé u FringOut vzájemně převádět. Čili není problém, aby jeden dobil (minimum pro nás je 10 EUR) a podělil se s někým.
Aha,tak to je dobre.Mam tam 16 €,a hovor je sem tam taky nejaky.V SIP casti mam prave Odorika,proto ten povyk.Ach jo,anglictina.Mo-cal ma web ve vice jaycich.
To nejzakladnejsi vytusim,ale jinak - . Diky,Vire.
To nejzakladnejsi vytusim,ale jinak - . Diky,Vire.
No a je 27.7. a žádný problém
Poslední dobou takových poplašných zpráv bylo. Vždy s cílem znechutit a odlákat zákazníky
Lidi, nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko!

Lidi, nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko!
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to divný, pokud by tu sms psal opravdu fring tak v smsce bude říkat spíše o tom jak snadné je si dobít kredit a jak "výborné" má ceny. A ne navádět lidi na to aby používali alternativu zdarma. Takže to vypadá spíše na sms od konkurence.
Je to dost mozne,mne jen zmatly ty jednicky v cisle odesilatele. Kdyz se totiz vola pres FringOut,ID je +1111, tak proto jsem za tim videl Fringa,ale zase pravda,smerovat lidi jinam. ?
Nicméně, pokud nemáte kredit na FringOut, tak od 23.7. již (alespoň v mém případě) přes SIP telefonovat s Fringem nejde... (Hláška při pokusu o volání je: "From 23. July 2012, you need at least $3 in your FringOut account to keep using your SIP device.")luky píše:No a je 27.7. a žádný problémPoslední dobou takových poplašných zpráv bylo. Vždy s cílem znechutit a odlákat zákazníky. Lidi, nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko!
No tak to je divné, mě to jede OK. Teď jsem to zkoušel a volal. Fring mám krátce, tak 1-2měsíce.