je venku nová verze aplikace – odorik_buddy-1.1.5.apk

To ale aplikace umí. Lze přesměrovat sdílené číslo. Vy pak voláte vždy stejné číslo, ale spojí vás tam kam si nastavíte pod identitou kterou si nastavíte.StimpX píše: ↑stř 22. říj 2025 22:38:02 Za aplikaci Buddy jsem rád, funguje zdá se uspokojivě a je na dobré cestě. Dobrá práce.
Za mě osobně bych uvítal přidat funkci přesměrovaného volání, kterou využívám nejčastěji, jelikož mám neomezený služební tarif a přesměrovaným voláním pouze měním identifikaci linky (CLIP). Pokud by aplikace obsahovala i tuto funkci jsem ochoten se podílet na jejím testování a jako BFU mám i pár postřehů k případnému vylepšení aplikace.
Měl jsem na mysli spíše funkci jako má aplikace Odorik callback 2, kde si volané číslo zadám s předvolbou *087 a ihned volám. Spoustu hovorů potřebuji iniciovat pouze jednou. Například objednávám zboží z e-shopu a potřebuji se na něco informovat a je spousta dalších příkladů, kdy nepotřebuji "složitě" ukládat volané číslo ke sdílenému číslu a pak volat sdílené číslo.xsouku04 píše: ↑čtv 23. říj 2025 9:16:35To ale aplikace umí. Lze přesměrovat sdílené číslo. Vy pak voláte vždy stejné číslo, ale spojí vás tam kam si nastavíte pod identitou kterou si nastavíte.StimpX píše: ↑stř 22. říj 2025 22:38:02 Za aplikaci Buddy jsem rád, funguje zdá se uspokojivě a je na dobré cestě. Dobrá práce.
Za mě osobně bych uvítal přidat funkci přesměrovaného volání, kterou využívám nejčastěji, jelikož mám neomezený služební tarif a přesměrovaným voláním pouze měním identifikaci linky (CLIP). Pokud by aplikace obsahovala i tuto funkci jsem ochoten se podílet na jejím testování a jako BFU mám i pár postřehů k případnému vylepšení aplikace.
U sdílených telefonních čísel lze sice při zadávání na webu vybrat s jakou identifikací se mají hovory přesměrovávat, ale v seznamu nastavených přesměrování není zvolená identifikace linky vůbec vidět, což v případě více linek s vícero identifikacemi vytváří naprosto nepřehledný chaos.xsouku04 píše: ↑čtv 23. říj 2025 10:37:18 Aby aplikace sama začala vytáčet je nejspíše pro google bezpečnostní problém a nechtěl by ji dát do google play.
Doporučuji si vybrat jedno jediné sdílené číslo, dát si jej do oblíbených a to vždy volat.
A pomocí aplikace měnit přesměrování právě vždy u tohoto jediného sdíleného čísla. Místo *087 stačí zaškrtnout "Použít číslo linky jako id volajícího".
Není to sice tak elegantní, ale použitelné to je.